חשיפה אלמונית

חשיפה אלמונית

"אחת בחול" יש המון נקודות השקה בין המקרה שלך לשלי ואני לא נכנס לפרטים כי זה לא משנה. אומנם במקרה שלי הקשר הוירטואלי נוצר ביוזמתי וידעתי מה קורה ולא הסתרתי פרטים אך בסוף זה כן יצא מכלל שליטה ואם לפני ... היו בעיות בזוגיות הרי שעכשיו נוצר מצב חדש כפי שכבר ציינת כבר פעם: שהצד המכוער בבן/בת זוג הנוכחי יותר ויותר מציק!!! בנוגע לגילך הצעיר והתחתנת מוקדם: שוב נק´ השקה מדהימות!!!! דווקא סיטואציה כזו אופינית לאוכלוסיה חרדית שם באמת לא ברור לי איך הם ממשיכות לחיות הרי לא יתכן שבחורה שפגשה את המיועד ל-2-3 אפילו 10 פגישות (אם להקצין) יכולה לאהוב ! אבל העובדה שהם חיות!!! לא פעם אני מנסה לחשוב איך הם עושות את זה ולאחרונה נראה לי יותר ויותר שפשוט הם לא יודעות אחרת (משהו אחר-התכוונתי) ולכן יותר קל להתמודד! בגלל זה אני חושב ונוטה להאמין שמשהו בך (בדיוק כמו שאצלי קרה) השתנה בתקופה האחרונה שגרם לך יותר לראות את הדברים אחרת הלוואי שהייתי יכול לעזור יותר אך יש מגבלות בכל זאת..... ולסיום הדבר האחרון שאני רוצה זה לפגוע במישהו אז קבלי את התנצלותי הכנה

adam33

New member
מספר פגישות

איני חושב שכולם אותו דבר ואיני חושב שמספר פגישות יותר או פחות הן האינדיקציה לחיים טובים יותר הלואי עליי ולכל מי שנימצא כאן את המתכון לחיים מאושרים יש שהכירו את בן הזוג המון זמן לפני חתונה - והתגרשו יש שהכירו מספר פעמים לפני חתונה והתגרשו יש אהבה ממבט ראשון והתגרשו יש אהבה שנמשכה המון זמן ולמרות זאת התגרשו ככה שאין מתכון בדוק זה המון תלוי בבני הזוג , באישיות שלהם, בנכונות לקיים חיים משותפים בהבנה ואהבה יש לכאן ולכאן וזה גם לא קשור לגיל או למין ולכן לא ניתן להכנס בנעלי בני זוג אחרים וניתן רק לייעץ כי הרי בסופו של דבר רק הם יצתרכו לפתור הכל בניהם..

דברים שבלב...

הבעיות היו גם לפני,הבעיות היו תמיד. תמיד הערתי ודיברתי,אולי לא במריבה כי אני לא אוהבת לריב,אבל תמיד אמרתי מה שמפריע לי.תמיד ניסתי לגשר,להבין,לבוא לקראת,לפני שנתיים וחצי הייתה לנו גם התפוצצות גדולה והייתה לי תמיכה מכולם לעזוב,אבל לא הסכמתי התעקשתי להמשיך,אמרתי שלעזוב זה פיתרון קל אבל ההבנה צריכה לבוא משני הצדדים,אדם. וזה חשוב,חשוב להכיר מעט ,קצת טיפה טיפה,את האדם שאתה מתחתן איתוולא אחרי שתי פגישות אפילו שאני לא דתיה. וכן הצעד המכוער בולט עכשיו יותר כי ראיתי שזה לא צריך להיות ככה.אני יודעת שלגישה למחשב יש השפעה אני לא יכולה להכחיש,אני רואה ונגלים לעיניי דברים שידעתי אבל עכשיו זה מחודד יותר:שלאהוב זה לא רק לאמר את זה,שלאהוב זה יחד,שלאהוב זה שיתוף גם בטוב וברע,שיש על מי לסמוך ולא לאהוב רק במיטה,לאהוב זה לרצות לוותר ולתת ולא רק לקבל. והקשר הוירטואלי נותן לי פסק זמן מכל הבעיות וכן אני יודעת שאני צריכה להפסיק עם זה,אני יודעת שאין בקשר הזה שום היגיון,זה קשר שלא יכול להתקיים,אבל קשה לי בינתיים .

adam33

New member
אבל סליחה

אינך מבינה שזה כובל אותך וחוסם את הלב שלך לתיקון המצב? זה הרי לא חשוב מה את עושה למען הזוגיות שלכם וכן מה עשית בעבר ברגע שבעלך נמצא במקום אחר לחלוטין הוא אפילו לא שומע את הזעקה שלך את צריכה דבר ראשון להתנתק מהקשר הצדדי שלך דבר שני להביא את בעלך למצב שהוא לא רק ישמע אלא גם יאזין אוליי תספרי לו שאת בקשר עם מישהו קשר וירטואלי אוליי זה מה שיביא את בעלך לתפוס את עצמו בידים ולהבין שאת זועקת אבל הוא בכלל לא היה במקום לידך להקשיב אוליי בכך גם תאמרי לו בעקיפין תמיד יהיו מי שיקפצו להקשיב בעוד שאת מעדיפה שזה יהיה על ידו אל תותרי בקלות ... כל מה שאת אומרת זה נכון אבל זה לא חשוב כי זה לא משנה כמה את צועקת ועושה מעשים עד היום הוא היה חרש..תגרמי לו לפעול..תגרמי לו לקום מהכיסא ולומר אני אעשה הכל ואני מצטער על השנים שהפסדתי כי לא היתי לצידך כשהית צריכה אותי היה והכל לא יועיל תשקלי את צעדייך..אבל רק לאחר מכן!!! בהצלחה לכם.

לצעוק לעזרה

באחד ההודעות הקודמות היא כבר כתבה שהיא מנסה לדבר איתו אבל כל מה שהוא אמר לה זה "נכנס לך גוק בראש" בסיטואציה דומה ניסיתי גם אני לצעוק לבן/בת זוגי תעזור לי אני הולך/ת לאיבוד אפילו הקשר הורטואלי שלי היה ידוע לו נתתי לו לקרוא הכל אפילו באזשהי נקודה אמרתי : הלכתי עוד יותר ועשיתי ככה וככה!!!! אתה חושב שזה עזר לי???? מי שלא רוצה להאמין שהבן זוג שלו בוגד בו או שמשהו בקשר לא בסדר לא יעזור כמה פעמים תגיד תצעק.... זה לא משנה וזה רק הולך ונהיה יותר גרוע!!!

adam33

New member
אם לא אכפת לו

והוא יודע שהיא בקשר עם גבר אחר אז אין לי מה להוסיף רק שקשה לי להאמין שככה המציאות, לפי דעתי ניתן להבין במשפט הזה של ה" גוק לראש" שהוא עדיין לא מפנים שהיא רצינית והוא עדיין חושב שזה יחלוף או שמישהו מכניס לה דברים לראש ולכן 1.אני חושב עדיין שצריך לגרום לו להבין שזה לא משחק ומשהו חולף 2.היא צריכה בכל מקרה לעשות רגע חושבים עם הקשר הוירטואלי. בכל מקרה לכאן ולכאן זה לא בריא.

לא איכפת

אתה בעצם מרגיש שלא איכפת לו,הוא יודע שאת פה תמיד. מקבל אותך כמובן מאליו.

כן ...הוא יודע.

הוא יודע..הוא יודע על הקשר הוירטואלי שלי. לא הסתרתי ממנו,הוא ראה וכל עוד הכל היה בסדר בקרבה שלנו זה לא הפריע לא ברגע שזה פגע, הוא כעס ולא הבין למה והסברתי לו שאני מוצאת אוזן קשבת שם,הוא ביקש להוריד פרופיל ואכן הורדתי,לעיתים ישבתי עד שלוש בבוקר למחשב עכשיו אני מגבילה את עצמי עד 12 לכל היותר. הוא נבהל,ומנסה ,עכשיו זו אני שצריכה להמשיך איתו,אבל הוא עדיין לא מבין למה, אחרי כל ההסברים הוא חושב שהכל מהמחשב.הבעיה שלו היא שתמיד יש מישהו אשם אבל הוא ,הוא בסדר גמור. אני יודעת שיש הרבה בדברייך ואני כן רוצה לעשות את הניסיון הנוסף בשבילי ,בשביל המצפון שלי,לדעת שעשיתי הכל ולא הרמתי ידיים בקלות,כדי שאני לא אוכל לעצמי את הלב ששוב זה בגללי. ואת הקשר הוירטואלי אני אסיים גם אם זה ייקח לי עוד שבוע או בשועיים אני אסיים,בכל זאת אני לא רוצה לפגוע באדם שאני משוחחת איתו כי הוא אדם טוב והוא הרי לא יודע את כל האמת עליי.

למעלה