חשיפה אישית

אויר2אש1

New member
חשיפה אישית

הציעו לכמה מחברי המיקצועיים ולי לעבוד במקום מסויים - פרקטיקה נהדרת ותירגול מצויין לא הרגשתי מספיק בטוח בעצמי להסכים ועכשיו שהכול סגור אני קצת מקנאה בהם ואולי מתוסכל על זה ניראה לי מקודם כלא נכון לעשות חלק בגלל שעדיין אין לי ביטוח כי אני רק סטודנט... אין דרך חזרה אני חושב כי כמו שהיא אמרה לי בשנה הבאה... לדיון עניין בין ביטחון עצמי לבין הדבר הנכון לעשות מבחינת הטאו אשמח לדגובות בכול המישורים ציבורי מסרים ו ICQ

freearth10

New member
נסיון חלק בלתי נפרד מלמידה

על חלב שנשפך לא בוכים, אבל אם תרצה אני בטוחה שיהיו לך עוד הזדמנויות אחרות. הבחירה שלך זה הדבר הנכון ביותר מבחינתך לאותו הרגע, כך שקבל אותה כך כמו שהיא, מבלי להאשים את עצמך ובכך תמנע מעצמך תסכול שהוא באמת מיותר ולא מוביל אותך לשום מקום. לדעתי אין למידה ללא פרקטיקה. עד שאתה לא מנסה וחש את האדם ומרגיש שכאן טעית ולומד משהו מזה לטיפול הבא ומרגיש שכאן עשית את זה מצויין וחווה את חווית ההצלחה שמדרבנת אותך הלאה - הלמידה תעשה רק בראש ולא תבוא לידי ביצוע. אחד הסודות המקצועיים שלי - אני מוקדם מאוד ממש מן ההתחלה הלכתי וניסיתי כל מה שלמדתי. זה נתן לאדם מחוסר בטחון כמוני - המון בטחון. אבל עד היום לאחר כל טיפול. אני יושבת וחושבת מה עבד טוב? מה לא עבד? למה? יכול להיות שטעיתי? איפה טעיתי? וכאשר אני עולה על טעות שכזאת אני מנסה בפעם הבאה לשנות קצת את הגישה. לא את כל הטעויות ניתן לגלות מייד. לי זה לקח שנתיים להבין שמה שחשבתי שכל כך טוב אצלי - לא היה נכון לעשות. ללא הנסיון לא יכולתי להגיע לזה. כל מי שמלמד מעבד את החומר שהוא למד ומתוך עולם החוויות שלו מלמד מישהו אחר. יתכן שגישה שהיתה טובה למורה שלך לא מתאימה לך ואתה תוך כדי נסוי תצליח ליישם את מה שלמדת בדרך האחת והמיוחדת רק לך. אני חושבת שאם תציג את עצמך כסטודנט, אתה כיסית את עצמך, כי מי שמגיע אליך יודע אל מי הוא מגיע. אני בהתחלה עבדתי ללא תמורה וקיבלתי תמורה מלאה לכל דקה... שולחת לך המון תקווה להצלחה ומקווה שהפורום הזה יהיה לך בית אליו תמיד תוכל להגיע, לשאול, להתייעץ, ללמוד.
מאיה

אויר2אש1

New member
תודה ו...

עוד אלפי תודות על ההסבר במילים יש לי 1 - 3 אנשים שמשמשים לי כמתורגלים והם מבחינתם מקבלים טיפולים בחינם ודברי אחד מהם חוסכים הרבה כסף. ואני אני מקבל את הניסיון תוך כדיי שיטה נהדרת עד לרגע שאני יהיה צריך לשלם ביטוח בגמר הקורס אז תהיה בעיה... ותודה שוב על הברכות וכן אני מוצא בפורום הזה כיחידת "גן עדן למידע מיקצועי ותמיכה ריגשית" ומאחל גם לאחרים לראות את האור הרוחני הנובע מהדפים האלקטרונים האלו.

למעלה