חשיבות עצמית

חשיבות עצמית

"וואלה, אחי, אל תשאל מה היה לי - היצורים הלא אורגניים ניסו לתעתע בי, הם הציגו לי בלה בלה בלה ואני האמנתי שבלה בלה בלה וחשבתי שבלה בלה בלה..."
"הטורף הזה, אני אומר לכם, אי אפשר איתו. ניסיתי אתמול לעשות בלה בלה בלה ואז הוא גרם לי לחשוב שבלה בלה בלה ואמר לי שבלה בלה בלה"
"תקשיבו, הסטת נקודת המאסף היא בלה בלה בלה כי בעצם הראיה היא בלה בלה בלה וצריך לבלה בלה בלה"
"נו, תתעוררו כבר יא דפוקים, אני משתדלת ומשתדלת ואתם לא עוזרים... רק אני עושה פה את העבודה... תגידו, אני כותבת ברור? מה אפשר לשפר? נו, בואו נתעורר כבר - בואו נילחם! מלחמה, מלחמה, מלחמה! בואו נתאגד ונילחם! אל תשאלו מה ראיתי... יש לזה סמליות של אוגנדה... הפרח הזה סימל את..."
"שוב היצורים הלא אורגניים ניסו לתעתע בי!!! כן, בי! הם ניסו לתעתע בי... והם תיעתעו בי... אני אומר לכם..."

ג ר ע פ ס

New member
חיחיחי... *ניסו לתעתע...*... חיחיחי

חיחיחי... הפעם ב א מ ת הצטיינת, שמץ!

לשירותי תמיכה אין מענה למצבים כאלו

כל עוד וירוס ממשפחת "הטורף" מצוי בכל מערכת, ביכולתו של "הטורף" להציג כל נסיון להסב אליו תשומת לב כ"חשיבות עצמית", "התבכיינות", "קטנוניות", "מרק סמיך שדל זדון ותועבה", "תגובת אם פולנייה המנסה לעורר את רחמי הילדים שלא עוזרים לה", "עוד תורה עם מערכת מצוות", וכו' ועד אין סוף. כל עוד לא יתנקו המערכות ממסה קריטית של קרמה, אין אפשרות להסיר את הוירוס.

למה???

New member
אה, ותסלח לי על החדירה העמוקה לתוך

הפרטיות שלך אבל מה עם המילה "גינדורון"? זה אתה? או שרק נתקלת בה? או שאתה סלקטיבי ונתקל רק במילים שמסתיימות בפ'??

charlila

New member
מבריקס!

ענית לכל השאלות - לקונג פו ולpandor. אבל לי לא ענית. ו"מבריקס,?

למעלה