חשיבות הGREM

זה לא עניין של רגש עליונות

הם פשוט באמת בעמדת נחיתות עם מה שהם לומדים בתואר. באמת לא עניין של רגש. לכן באמת יש, ממה שהבנתי, יתרון לזרים. ו-תודה, גם לך

d a p h n a

New member
תודה על כל העצות...

טיולים וכו' זה מאוד נחמד, אבל זה משהו שאני עושה עם חנן והאוטו בסופ"ש. כרגע אני מחפשת רעיונות לדברים שאני, בהיותי נטולת רכב (או לפחות לא ממש נוהגת כרגע) יכולה לעשות באמצע היום. אולי איזו מסגרת שבה אפשר להכיר אנשים. חשבתי להרשם לאיזה קורס למבוגרים, אבל או שאני מפספסת משהו בחיפוש שלי, או שאני לא מצליחה למצוא משהו כאן באזור. ראיתי שיש מרכז עם קורסים בקיימברידג', אבל נראה שכל הקורסים כבר התחילו.
לגבי להתחיל על התזה, טוב, זה עוד קצת מוקדם, אבל אני בהחלט מתחילה לעבוד על מאמר שקשור לנושא של הדוקטורט שלי. בנוסף, אני לומדת גרמנית ואני גם מתכוונת לנסוע לאנגליה לקצת לשבת בארכיון...

BigMatilda

New member
Boston is only a commuter-rail ride away!!!

and all the touristic stuff (Science museum, MFA, etc) as well as the concerts, are all very accesible. if you ride a bike - join the Brown recreational cycling club gym classes usually continute ovr the summer sorry, all my ideas are outdoorsy... that's me...maybe find part-time jobs, such as arranging somebody's archives, library, etc..

d a p h n a

New member
אני כנראה אסע לבוסטון...

לגבי היתר, אופניים זה לא בשבילי אבל נראה מה עוד יש.

Sonic hedgehog

New member
אממ.. לי יש שבועיים חופש

עזבתי את העבודה לחופשה קצרה לפני תחילת הדוקטורט. אולי יהיה אפשר לאחד את כוחותינו למציאת תעסוקה באזור.

Sonic hedgehog

New member
אז כך

ביומיים האחרונים בקרתי במוזיאון of natural history של הרוורד וסיימתי בצ'ארלס. כמו כן נסעתי לwrentham village לחנויות האוטלט שם (שזה בכלל הרבה יותר קרוב אליך אבל יתכן שזה לא סוג העיסוקים שאת מחפשת)- outlet מלבד זאת חשבתי לעשות את כל הדברים התירותיים בבוסטון- לקנות כרטיס boston go שנותן להכנס לכמה אתרים שרוצים בחינם ביום שעבורו נקנה ולעשות את הduck tour ואחד מסיורי הראיית לוויתנים ואולי גם איזה מוזיאון באותו הזדמנות. דבר נוסף שחשבתי עליו הוא להגיע לsalem דרך הים (הרבה יותר קצר ונחמד מלנסוע) ולבלות יום בכל המוזיאונים שם, אולי גם לצוד איזה מכשפה. מקווה שמצאת משהו לרוחך ברשימה, רעיונות נוספים יתקבלו בברכה.

d a p h n a

New member
כל הדברים האלה נשמעים נחמדים

אני מכירה הרבה דברים פה באזור אבל רובם דורשים אוטו ואמנם יש לנו אוטו אבל אני כרגע לא בדיוק נוהגת.

BigMatilda

New member
עוד רעיון מהבוקר - mt Aubourn Cemetery

בקיימברידג'. כתבתי עליו פעם בפינת הטיול השבועי בפורום 25 אז תחפשי שם. קבורים שם כל מיני אנשים חשובים אז בתור היסטוריונית אולי זה יהיה לך מעניין. אני בעיקר נהנית מכמה שיפהפה שם. אפשר להגיע באוטובוס מהארוורד סקוור, שאליה את יכולה להגיע די בקלות מפרובידנס ללא אוטו (רכבת לסאות' סטיישן ואז רד-ליין להארוורד). אם את כבר בהארורד סקוור אז שווה להיכנס למוזיאון לטבע של הארורד ובעיקר לאוסף המינרלים ולאוסף הפרחים מזכוכית. ואפשר גם לעשות את הסיור המודרך בקמפוס.

d a p h n a

New member
את מציעה לי סיור מודרך אצל המתחרים? ../images/Emo3.gif

סתם, תודה על העצות. בהחלט אנסה לממש אותן, למרות שמאז שכתבתי את הודעת השיעמום היו כמה התפתחויות חיוביות שאולי תמצאנה לי תעסוקה הולמת לשאר הקיץ.

tulkin

New member
לי יש הרבה עצות לתת

אם תגיעי בסופו של דבר ללונדון :)

d a p h n a

New member
על לונדון כבר כתבתי את המדריך ../images/Emo13.gif

(טוב, רק מדריך קטן בשביל חברים שלי שנסעו לשם אבל בכל זאת
) אבל אני בטוחה שיש הרבה הרבה דברים שהשתנו מאז הפעם האחרונה שהייתי שם (לפני הרבה יותר מדי זמן). האמת היא שאני באנגליה עוד בערך שלושה שבועות, אבל בעיקר נוסעת לבקר את אחותי באוקספורד. אם אקפוץ ללונדון זה כנראה יהיה רק לעשות מחקר. מה שכן, אם אי פעם תוכל להמליץ על מקום טוב לשהות בו בקיו (איפה שנמצא הארכיון הלאומי של בריטניה), זה בהחלט יכול להיות מועיל.

tulkin

New member
אם היו שואלים אותי...

אוהל ושק שינה בקיו גרדנז... :) (למרות שרועש שם - זה על, או יותר נכון מתחת, מסלול הגישה לנחיתה בהיתרו) לא ברור אם את מתכוונת למקום לישון ולשהות, או מקום לבקר...

d a p h n a

New member
התכוונתי למקום לישון בו

כאמור הארכיון הלאומי של בריטניה יושב לו שם, ואני יודעת שיש כל מיני בתי הארחה וכד' שמשכירים חדרים לחוקרים שבאים לעבוד שם וכד' (ממה שראיתי בדרך כלל בתעריפים לפי שבוע או משהו כזה). סתם, נראה לי שאם יש שם מקומות סבירים לישון בהם אז עדיף להיות שם מאשר לנסוע כל יום עד לשם וחזרה ללונדון גופא.

incognito1980

New member
אף אחד לא מתיימר לחנך,

אבל כשאדם נכנס לפורום ציבורי ומתבטא בצורה לא נעימה, אי אפשר להיות כ"כ מופתע מזה שגולשים אחרים עלולים להתעצבן, הלא כן? מה לעשות, אנחנו כבני אדם מתייחסים גם לאופן בו נאמרים הדברים, ולא רק לתוכן שלהם. טבעי.

למעלה