חשופיות

קוקולה2

New member
חשופיות ../images/Emo5.gif

אז אני באמת חושבת שיש להן פוטנציאל להיות מקסימות וחמודות, וסה"כ יש להן חיים לא פשוטים - הרי לא קל בלי בית אבל - למה אצלי בבית??? עד היום חיינו אנחנו והחשופיות בהרמוניה - כל אחד והשטח שלו. לפני כחודש התעוררתי בבוקר שבת ואני רואה במטבח חשופית שהתייבשה לחלוטין ויושבת לי באמצע המטבח. תהיתי איך היא הגיעה אז עקבתי אחרי שביל הריר - היא נכנסה איפשהו מחריץ לא מזוהה מהגינה, עברה את כל, כן את כל התקרה של הסלון, פינת האוכל, המבואה של הבית, עברה לקיר בזיגזגים (סה"כ מסלול של כ-8-9 מטרים) והגיעה יבשה למטבח ושם קיפחה את חייה. היום בבוקר זה כבר גבל בסכנת החלקה. את השביל המלא עוד לא איתרתי אבל את מעגלי הריר במטבח קשה היה לפספס. חשופית פשוט טיילה לאורך ולרוחב המטבח ונחה לה לפני המקרר שלי בציפייה. למה? לא יודעת. היא הוחזרה כלאחר כבוד החוצה אבל - מה עכשיו??? לא נראה לי הקטע הזה של לנקות ריר מהרצפה, תקרה והקירות. יש דרך למנוע מהן להיכנס פנימה???

Rebeccan

New member
ל פ ז ר

מלח, או קפה או משהו גרגרי אחר בכניסה לבית - זה מונע ברוב המקרים את הכניסה שלהן רופן אוהב לשחק איתן כדורגל
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

מניעת כניסת חשופיות

לפזר מעט מלח לפני(ברוחב) פתחי הבית(דלתות וחלונות נמוכים)ואין יותר חשופיות בבית

שחיין

New member
וגם

לפי שיטת רופן לתת להם אוכל בחוץ! להשאיר בפינה של הגינה שאריות של ירקות. ברגע שהן ירקבו קצת, החשופיות יעדיפו אותן וישארו שם לאכול. הן נכנסות הביתה משום שאינן מוצאות אוכל בחוץ. אנחנו הגיינים, לא משאירים אשפה, אז אין להם מה לאכול! לקחנו להן את כל האוכל אז הם באות אלינו הביתה לקחת לנו את האוכל.

למעלה