חשופיות וכלבים האם חשופיות יכולות להזיק לכלבים? מה קורה אם הכלב אוכל אותן?
S S h o h a m New member 30/11/03 #1 חשופיות וכלבים האם חשופיות יכולות להזיק לכלבים? מה קורה אם הכלב אוכל אותן?
B be_roo New member 30/11/03 #2 אני בספק שיש סכנה כלשהי אבל אפשר לעקוב אחר התנהגות הכלב כדי לראות האם מופיעים סימפטומים (שלשול, הקאות, מצב רוח ירוד).
אני בספק שיש סכנה כלשהי אבל אפשר לעקוב אחר התנהגות הכלב כדי לראות האם מופיעים סימפטומים (שלשול, הקאות, מצב רוח ירוד).
A amichai58 New member 1/12/03 #3 מנסיון שלי יש ליד הבית שלי גם הרבה חשופיות וגם הרבה כלבים. אין בעיות. לא לחשופיות ולא לכלבים. בכל מה שקראתי עד כה - לא דווח על כל בעיה.
מנסיון שלי יש ליד הבית שלי גם הרבה חשופיות וגם הרבה כלבים. אין בעיות. לא לחשופיות ולא לכלבים. בכל מה שקראתי עד כה - לא דווח על כל בעיה.
T TiNkErBeL69 New member 1/12/03 #4 ../images/Emo28.gif סליחה על הבורות...אבל../images/Emo122.gif מזה חשופיות |
S S h o h a m New member 1/12/03 #5 כמו שבלולים רק בלי קונכיות.. חיה מגעילה פחד..כמעט הקאתי כשראיתי אותה... אתמול כשראיתי אותה מסתערת לעבר קערת הדוגלי..זה היה דוחההה!!!
כמו שבלולים רק בלי קונכיות.. חיה מגעילה פחד..כמעט הקאתי כשראיתי אותה... אתמול כשראיתי אותה מסתערת לעבר קערת הדוגלי..זה היה דוחההה!!!