חשוך

19 נועה

New member
חשוך

ערב חורפי.חוזרת מהעבודה. אוטובוס חשוך. כל הכסאות תפוסים ע"י אנשים רדומים. אני עומדת במעבר. לפתע מגע. נוגע לא נוגע ? בהחלט נוגע. אני נדרכת. מתכווצת אבל לא מנתקת. הוא ניתק. עדיין עומד שם. גבוה ממני. מעיל כהה. ללא פנים. ללא אומר. אחרי דקה זה קורה שוב. חשה את הזקפה שלו. אני לא זזה. הוא לא זז. כנראה התבונן בי. מצא בי רכות ועונג במקום שבו אני רואה רק זוויות. גבר מאופק. לא כזה שיסחוב אותי בכוח למקום מפחיד. אם היה מעיז קצת יותר היה מניח יד על מותני. מלטף את הבטן. מושך לאט את החולצה ואת הגופיה מתוך המכנסיים. מגניב ידד פנימה אל בטני. יד קרה מהגשם. מעבירה בי צמרמורת. היד מטפסת. אני בודקת שאף אחד לא צופה בי. היד פוטפסת אל השד. מתופפת עליו. הפטמה נוקשה. לא רק בגלל הקור של אצבעותיו.כל המן צמודה אליו מאחור. צלצול. אנשים מתעוררים. היד נסוגה. הגבר נמוג בחשיכה. אני מסדרת את החולצה באדישות. שנינו נקח את זכר המגע אתנו. אני אזכור אותו באמבטיה עם הזרמים החמים. הוא יחמוד אותי לפני השינה. עד כאב. עד שיתפרק ואז ימסור נפשו ויישן. כל מה שנשפך שם...בזכותי היה.

bugbuster

New member
כל הזכויות כולן כולן

וכמה זכויות כאלה ניתן לפזר ולעניק כל זמן. אוייי

bugbuster

New member
הייתי בן שש עשרה.. נועה...

בנסיעות בכל מוצאי שבת בקוו ארוך יחסית. עמדתי ליד הנהג נאקחז בעמוד המחיצה, כשהרגשתי מאחורי אישה נלחצת אלי. ( עוד היו נוסעים בעמידה.) בלי פנים בלי זיהוי, כלום. מגע נטו. הייתי כמובן בתול מבטול.. אבל היה ברור שזה מגע. מגע מחשמל בחדשנות שלו בהכרה שהוא אכן מגע. הנוגע ועוזב.. ושוב נוגע, ונסוג מעט. מאותת. ולא נסוג כשאני נוטה לאחור עכשיו בגישוש מהוסס אבל ברור מבחנתי. היא לא נסוגה. זו הייתה הפעם הראשונה שהרגשתי שדיים. בגב. נהדקים אלי. כשידנו בתחנה הסופית הסתכלתי לכיוון אחר. כאילו משהו אסור התרחש. פאאקקק, איזה אידיוט. שלך. חירמנת לי ת'צורה נועה.

למעלה