חשוווב תענו!!!

חשוווב תענו!!!

אז ככה, אני ילדה לא מפותחת, ודיי מכוערת, לפחות ככה אומרים לי.. גם החברים שלי וגם ההורים שלי. אין לי ממש הרבה חברים יש לי רק 3 חברות, שהם שונאות אותי, אבל אני ילדה שנקשרת לאנשים ואני כל הזמן איתן והן כל הזמן בורחות לי. למשל פעם אחת הייתי אמורה להיפגש עם חברה שלי, הלכתי אליה הביתה והיא הייתה איננה. אני לא מבינה למה זה, זה בגלל שאני מסריחה כמו ביצה סרוחה? או שהשיר האהוב עליי זה "אצא לי השוקה"?? אני לא מבינה!!!! חשבתי על לגמור את החיים שלי אחרי שאני יעשה חידוש לקול של החמור מהשיר "אצא לי השוקה". וגם ההורים שלי לא שמים עליי.. ומקניטים אותי. זה לא פייר, אז מה אם אני אוספת חרגולים להנהתי. בבקשה תעזרו לי בתודה שיחית.

ועוד משו...

אני מרגישה שהמחשב שלי שונא אותי!!!!!!!!!!!!!! וזה נמאס לי.. אני נכנסת לאתר והוא נתקע.. הוא מוחק לי סתם דברים!! ונמאס לי כבר מה אני יכולה לעשות?! אין לי כסף לשלם לתיקון!!!!!!!!!!! תודה. שיחית

גרא.

New member
שיחית,הפנייה שלך מאד מקורית,ומאד

משקפת את מה שאת מרגישה כילדה בת 14 ..לכל ילד בגילך יש המון בעיות..וכשהוא פותר אחת, צצה אחרת..לפעמים את חושבת שאת מכוערת..אבל עוד שנה שנתיים, תראי שאת בעצם נורא יפה..לפעמים לא פוגשת חברה...אז מה? לכל אחד זה קורה...יש כאלה שאוספים חרגולים, וזה בסדר. אחרים אוהבים לאסוף חרקים אחרים..או לגדל כלבים וחתולים..הכל בסדר..את בסדר גמור, וכל מה שקורה לך,הוא רגיל ונורמאלי..את תכנסי ללחץ.

למעלה