חשוב!!

solnoshka

New member
חשוב!!

זוכרים שדיברנו על זה שעלית משווקת לפסח מוצרים ללא גלוטן?? הייתי עם אמא בקניות, ראיתי את הדוריטוס ועליו תווית שמציינת "במהדורת הפסח המוצר ללא חשש גלוטן"! התלהבתי, קניתי, אכלתי.... ולעזאזל איתם! הטעם הטעים של הדוריטוס לא היה שווה ב-כ-ל-ל את הכאבי בטן ושאר התופעות! התקשרתי למוקד שירות הלקוחות שלהם, חשבתי שאולי לא הבנתי את הנקרא, שאולי הכוונה שלהם היא שכשתצא מהדורת הפסח היא תהיה ללא חשש גלוטן... אבל לא, המוצר היה אמור להיות נקי מגלוטן. היום התקשרו אליי מעלית, יבוא שליח שלהם לקחת את השקית עם מעט היפירורים שבה ושקית דוריטוס נוספת שקניתי ביחד, יערכו בדיקות מעבדה... אני אעדכן אתכם! אבל מה שבטוח, אני נמנעת מהמוצרים שלהם גם אם זה "ממש ממש ללא גלוטן"! ! !

סתם מבקרת

Active member
ואם מדברים על מוצרים לפסח תענוג היה

לראות את המרקים הכשרים לפסח של אוסם עם כיתוב ברור של נטול גלוטן. כל הכבוד לאוסם !!!

Martinu

New member
מרקי אוסם - שימו לב!

אוסם פירסמו שרק המרקים עם הכשר "החתם ספר" הם ללא גלוטן. ראיתי היום בסופר שתי אריזות זהות של מרק עוף של אוסם, על אותו מדף, אחת בלי ההכשר של החתם סופר (אבל כשרה לפסח), עליה היה כתוב שעלולה להכיל גלוטן, ולידה זאת עם ההכשר הספציפי בלי גלוטן - ראו הוזהרתם!

אכלתי דוריטוס, לא קרה לי כלום

אני חושבת שאחרי שנה שעברה, בדיקות המעבדה שהם עורכים השנה קפדניות (לפחות כך אני רוצה להאמין). לי בכל אופן לא קרה מה שתיארת. עדיף לחכות לתוצאות הבדיקות שיערכו.

גם לי...

רק שמישהו יגלה כבר לעלית שאם הם רק יפחיתו את כמות המלח - הדוריטוס יהיה טעים בהרבה!

נילוס11

New member
כל הכבוד ל-"אוסם"

העוגות הטעימות,עם השוקולד,עם האגוזים מה זה טעימים, אחת עולה 12.90 והשנייה 11.99 בחנות הזולה בעפולה באו נעשה השוואות מחירים היכן אפשר לקנות את המוצרים הכי זול?

קבלו השתחוויה ע-נ-ק-י-ת בפני אוסם

הרגע חזרתי מקניונת מהסופר. (זוכרים? חיפשתי קישקע ללא גלוטן... קניתי של טיבול ויל). לא תכננתי, אבל הכי ספונטנית שאלתי אם כבר הגיעו מוצרים לפסח. כמובן מיד ערכתי השוואה מתבקשת בין מוצרי אוסם למוצרי עלית. התאכזבתי מאוד ממוצאי עלית (עלול הכיל שארית גלוטן), והתרחב ליבי מתשומת הלב הנהדרת של אוסם, שטרחו והקפידו לזכור אותנו (אני מקווה כך לפחות) לאחר פרשיית עלית. אינני מתכוון למציאות הכיתוביות על מציאות הגלוטן. אני מתכוון לכך שהם הואילו להפיק מוצרים ללא גלוטן, גם אם אנחנו לא פלח כלכלי מספיק רווחי בשבילם, כמו שחושבים עלינו בעלית. תארו לכם שקניתי אבקת מרק (אני? שכבר שלוש שנים לא משתמש בה?) כאקט של התלהבות והזדהות. קניתי גם את עוגת החומיות מצופית האגוזים (יו... כמה טעים!) ושבתי הביתה כל כך שמיייח. מחר אצור קשר איתם בטלפון ואודה להם. מגיע להם קרדיט גדול!!!! הם שבו את ליבי בכך. בפסח הזה אקנה אבקות מרק ואפזר בקרב בני משפחתי (שחוץ מאמא שלי, אף לא אחד מהם מקפיד באמת לבשל לי ללא גלוטן... אבל ברור לי שזה לא האוכל אלא מה שהכנתו מייצגת...) ואודה לאוסם מאוד מאוד על נטילת הגלוטן מפסי הייצור שלהם. אדווח לכם בתחילת השבוע על תוצאות הקישקע ש... אומנם לא כתוב שלא מכיל גלוטן, אך לאחר שהחלטתי לקחת סיכון ולבדוק אותם בכל זאת (הטכנולוגית של המזון של המפעל די נשמעה לי סקפטית לחדירת אבק גלוטן מפסי ייצור סמוכים, ולפתע התיאור של חדירת אבק גלוטן מפס ייצור סמוך (כלומר האנגר ליד, אולם ליד) נשמעה לי די לא סבירה. ערב טוב,

solnoshka

New member
אני ממש מעריכה את אוסם..

זה מצחיק, אבל כמעט ואין ימים שלא עובר לי בראש "אוסם אני אוהבת אתכם"! פשוט כיף שיש להם כזה מבחר גדול לצליאקים!

אכן כל הכבוד לאוסם !!!, גם במחיר.

סנונית הפסח הראשונה הגיע אלינו הביתה אתמול. בעלי חזר מהסופר עם המרק שלהם, ועם עוגת הבראוניז לניסיון, לפני שמעמיסים את הבית בשבוע הבא. העוגה, שעלתה פחות מ11 ש"ח בסופר סל דיל שבתלפיות ירושלים, נאכלה תוך פחות מיום, על ידי כל בני המשפחה !!!!! בשנה שעברה המחיר של אותה עוגה היה קרוב ל 15 ש"ח, ככה שגם המחיר ירד והוא כרגע במחיר כמעט זהה לזה של עוגת הבית רגילה מהסוג הזה, וגם הטעם מצויין. לעניין עלית - אנחנו צורכים אותם איםה שיוצא, אבל לקנות את המוצרים שלהם בפסח - חהחהחה !!! לנו אין כל כוונה להכניס אותם הביתה, ובוודאי לא לאגור ממוצרי הפסח שלהם, גם אם יהיה כתוב על המוצרים שלהם שבעקבות אכילתם חולי צליאיק יבריאו באופן ניסי. מצטערת, אני לא סומכת על גורם שפגע בבריאות של בעלי בצורה כזו, ולא מאמינה לאף מילה שלהם.

גם אני מרוצה מאוסם

הגעתי להורים הערב וגיליתי שאמא כבר התחילה ברכישות של מוצרים כשרים לפסח עבורי, וכמובן שאוסם שולטים. מסתבר שהעוגות והבראוניס המדהימים הם פרווה, מה שאומר משהו שווה במיוחד שגם אני יכולה לאכול, אני מתכוונת לאגור כמה שאפשר. לגבי אבקות המרק, לצערי הן מכילות מונסדיום גלוטומט שעושה לי רע באופן אישי (אם מישהו נתקל באבקה שלא מכילה אשמח אם תיידעו אותי).

למעלה