חשוב!

guy ofer

New member
חשוב!

אני רוצה להודות מקרב לב לעמרי ליטוין המלך על ארגון הבוגי הטוב ביותר שהיה עד היום בארץ.(אני 4 שנים בספורט אבל לא נראה לי שהיה משהו כזה קודם) חוצמזה הבנאדם לקח על עצמו את קידום ענף הפריפליי בארץ ועושה עבודה מ ד ה י מ ה ! בעקבות פתיחת ביה"ס שלו הרמה עלתה פלאים. רואים אנשים מתחילים ומתקדמים מתאמנים במרץ עם תוכנית אימונים מדוקדקת, תיעוד ועזרה ותמיכה רצופה, במקום לבזבז את זמנם בעשרות צניחות 'שכונתיות' כמו שהיה מקובל עד לא מזמן. צנחנים נהנים יותר ומסופקים יותר וצמאים ללמוד ולהתקדם. תענוג לראות. ליטוין גם יזם וארגן הבאת מדריכים מחו"ל כדי להביא עוד ידע ולהעשיר את הענף. צריך להיות בנאדם צנוע ביותר ומפרגן כדי להביא לחניכים שלך מדריכים אחרים. כמו כן אני יודע שכל התנאים שהשיג לנו הצנחנים, חדר וידאו, מחירי הדרכות זולים, אירגון צניחות, ארגון מבנים גדולים וכו' עלו לו בדמים ולכן לפני שאני מתחיל לבכות כאן מהתרגשות, אני רוצה להכריז על פתיחת שרשור: ליטוין התותח תעשה לי ילד!!!

izikpoly

New member
אין בפי מילים לתאר את האושר....

וואו ואוו ואוו איזה שבוע מדהים,באמת שכל שניה מהבוגי הזה היה רק אנרגיות טובות וזה תודות בעיקר לצוות המדהים של המועדון... לבנות המדהימות מהבקרה-נעמה רוני ומיכל על תיקתוק עבודה ויעפים גם כשכולם שיגעו אותכם-הפנמנו מעכשיו יש פתקים,נעשה הכל העיקר שתמשיכו לחייך
לרון מיאסניקוב-באמת שכל מילה מיותרת...את פשוט מלכה
לליטיוין תעשה לי ילד כמו שגיא אומר.בזכותך ובזכות הצוות המדהים של הביה"ס הרמה באמת משתפרת מידי שבוע...לחברה מחול שהשקיעו בכל מי שהיה צריך עצות...לאילן על פסטיבל סרטים מדהים.לצוות הסככה שנותן עבודה כמו אריות.וכומבן כל האנשים שהגיעו...אני בטוח שכולם נהנו,אני מרגיש שנפתחו לי כל הצ'אקרות0זה בזכות דן
) אז עד הפעם הבאה שמיים כחולים שוב תודה ענקית לכולללללללללללללללםםםםם

avizikri

New member
ליטוין - אתה מלך

כשעושים עבודה מ"כל הלב" יש תוצאות! כל הכבוד!

turtle3

New member
ליטוין אתה תותח כל מילה מיותרת

יונתן לא הספקתי להגיד שלום נסיעה טובה ותודה

avihubar

New member
אי אפשר לומר את זה טוב יותר

אני מצטרף לכל מילה של גיא. ליטוין באמת תודה על כל מה שאתה עושה בשבילנו.לפחות לגבי אני זוקף את "חזרתי בסערה" אך ורק לך.

yanivw

New member
מה שכתב גיא מדוייק במאה אחוז.

כל מה שאוסיף רק יגרע. יחד עם זאת אני מצטרף לקריאה: ליטוין התותח תעשה לגיא עופר ילד !

magdiel

New member
היה אחלה בוגי...../images/Emo72.gif../images/Emo72.gif

הרבה הרבה תודה לכול מי שעסק במלאכה ודאג שנהיה בשמיים. אני עשיתי חיים כמו שלא עשיתי הרבה זמן. תודה תודה... מגדיאל

boodinger

New member
עדי תחזרי מהר בבקשה!!!

אנחנו מתגעגעים....
סתם! ליטויין אתה מלך

למעלה