חשוב...

*מרב*

New member
חשוב...

היי שמי מרב. רציתי לדעת איזה תרופה משמשת לדיכוי תאבון ולא מצריכה מרשם מרופא או/ו מההורים? בבקשה תנו לי שמות של תרופות כאלה. זה מאוד חשוב לי. אודה על כל עזרה אפשרית תודה מראש מרב

לגבי דיכוי תיאבון

שלום לך מרב
דיכוי תיאבון ע"פ הגדרה מצריך השפעה על מע´ העצבים המרכזית. ישנם בהחלט תרופות ש"יודעות" לעשות את זה, אך דרוש להן מרשם מהרופא. לדוגמא : Reductil - כדור שיחסית מאוד יעיל בדיכוי התיאבון. אם את סובלת מהשמנת יתר, אנני רואה סיבה למה לא להתיעץ על כך דיאטנית ו/או עם רופא. בנוסף, ישנן תוספי תזונה שמסייעים לתחושה של שובע והרגשת מלאות. אם תרצי אפרט. בברכה ישראל

bana

New member
אשמח לקבל קצת

מידע על תוספי התזונה הללו... בנוסף אם אתה יכול להמליץ על ויטמינים... תודה

*מרב*

New member
כן..

אשמח עם תפרט על הויטמינים ועל תוספי תזונה. אבל שוב, חשוב לי מאוד שהתרופות האלה יבואו בלי מרשם רופא. מסיבות אישיות אני פשוט לא רוצה להיתייעץ ברופא או דיאטנית. הייתי בטוחה שיש מדכאי תאבון שניתנים לקנייה בבית מרקחת בלי מרשם רופא, בטוח שאין כאלה? תודה מראש על המידע...

לגבי תוספי תזונה ודיאטה

בהמשך לשאלה הראשונה, יש מס´ תוספי תזונה שמסייעים לדיאטה והורדה במשקל. 1. סיבים תזונתיים - למשל מצמח הפסיליום, מהאשכולית, משזיפים ומתאנים . הם מופיעים כתבזורת או בתור כדור וחובה לשתות הרבה מים לאחר לקיחתם. כך, הסיבים סופחים את המים ויתנפחו מאוד וכך יגרמו למעין תחושה של מלאות ושובע. 2. חומרים סופחי שומנים - למשל FatMetab של נטורל-טאץ וכד´. כמוסות אלו מכילות חומר הסופח אליו חלק מהשומנים שנמצאים במעי. בצורה כזאת לא כל השומן שאכלנו באמת יספג לתוך הגוף אלא חלקו יצא אח"כ עם הצואה. 3. כרומיום פיקולינאט - תוסף תזונה שמופיע בכדורים. לחומר יש יוצר אפקט של עיכוב בספיגת גלוקוז. אלו הן באופן מאוד כללי שלושת הקבוצות העיקריות ורוב המוצרים בשוק מכילים את חלקם או את כולן. ולמען הסדר הטוב אציין כי ישנם לא מעט חומרים משלשלים הנחשבים אף הם לתוסף תזונה, אך שימוש בהם להורדת משקל בהחלט אינו מומלץ !!!!!. בברכה ישראל

למעלה