חשוב.. עלינו למקום 3 בשיר "זמן", ברדיו 91FM כל הכבוד תמשיכו להצביע
S shay08 New member 20/8/06 #2 כל הכבודדד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלהמשיך להפציץ בבבבבבבבבבבבב - ההההההההההה - צצצצצצצצצ - בבבבבבבב - עעעעע - וווו - תתת ולאלה שלא הבינו : הצבעות
כל הכבודדד../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifלהמשיך להפציץ בבבבבבבבבבבבב - ההההההההההה - צצצצצצצצצ - בבבבבבבב - עעעעע - וווו - תתת ולאלה שלא הבינו : הצבעות
R revixox New member 20/8/06 #7 יאיאיאיאיאיאיאי איזה כיף!!! ../images/Emo9.gif כל הכבוד לנו!! זה הכל בזכותנו!! קדימה, להמשיך אותו דבר!!
יאיאיאיאיאיאיאי איזה כיף!!! ../images/Emo9.gif כל הכבוד לנו!! זה הכל בזכותנו!! קדימה, להמשיך אותו דבר!!
S Sahar Sweet Girl New member 21/8/06 #8 מה?? כל הכבוד לכם שיואוו אני בשוק כל הכבוד פשוט כל הכבוד~~!!!!
M mor93 New member 22/8/06 #12 שניכםם פקצותת ושליי ונגמרר העניין.. חחחחחחחחחח תודו בזהה שניכםם פאקצותת!
R revixox New member 23/8/06 #13 חחחחחחחח ../images/Emo6.gif אני לא, זו סהר!! טוב.. נו, אולי טיפונת.. חחחח מתה עלייך!!
S Sahar Sweet Girl New member 24/8/06 #15 מי אם לא אני? ../images/Emo9.gif סתם ברצינות אני לא פאקצה אבל אולי אני פאקצונה שלך רויטל
M mor93 New member 23/8/06 #14 הצבעתי גם היום....../images/Emo45.gif רק שלא יתקשרוו לאחד מהמשפחה שליי... ואז הם לא יבינו מי התקשר ולמהה...חחחח
הצבעתי גם היום....../images/Emo45.gif רק שלא יתקשרוו לאחד מהמשפחה שליי... ואז הם לא יבינו מי התקשר ולמהה...חחחח