חשוב..

willo1

New member
חשוב..

נכון, יש הפסקת אש וכולם מנסים לחזור לשגרה- חוץ מאלה שלעולם לא יוכלו, אלה שאיבדו או שאבדו בעצמם. אז לזכרם
כאן יש לוח מיוחד שנמצא באתר של מעריב- nrg חשוב לזכור, ולעולם לא לשכוח.

אמממ..

הודעה קצת מוזרה האמת אבל.. שיהיה: "לזכרם"... באמת עצוב מה שקרה, אבל היום כולם עדיין מבולבלים ולא יודעים על מה נלחמנו בדיוק ומה השגנו, ומי ניצל את מי, המדיני ת'צבאי, או הצבאי ת'מדיני, כשבינתיים גם המדיני וגם הצבאי מסתבר חוטאים בעצמם (פרשת חלוץ, רמון, הנגבי וכו' וכו').. גועל נפש.. אז מה נשאר? קצת יותר מ100 הרוגים. 100 משפחות שכולות. 100 קברים חדשים. וזה רק בצד שלנו. וזה לא מקום פוליטי אבל משום מה הלכה קצת ההזדהות היפייפיה שהיתה כאן... חטפנו זבנג די רציני... אז נשאלת השאלה- מה בדיוק לזכרם? (וזה מבלי לפגוע או להקניט ולענות בציניות...)... אשמח אם תענו או תעני לי על זה

willo1

New member
לא לוקחת כציניות, זה בסדר.

אין פה משהו ממשי לזכרם שהרי את זה אפשר לעשות רק בפועל ולא דרך פורום, כולנו מודעים לזה. אבל כי האבל הגיע קצת יותר קרוב אליי לכן הרגשתי צורך. לא חושבת שצריך לשאול מה בדיוק לזכור, כי צריך לזכור את עצם היותם לוחמים הרוגים, שכבר לא איתנו רק כי הגנו עלינו. דבר מאוד בסיסי. מקווה שלעולם לא נצטרך לפתוח עוד שירשורים כאלה.

גם אני מקווה שלעולם לא נצטרך לפתוח

שרשורים כאלה. הפורום הזה אינו מקום פוליטי. במלחמה הזאת הובסנו והובסנו בגדול. אני לא יכול למנות ולוּ הישג אחד שהשגנו במלחמה הזו, אֲבָל, אֶבֶל הוא אבל ובאמת יש לזכור את עצם היותם לוחמים, שנפלו, במובן הבסיסי ביותר. שלא נדע עוד צער ושלא תהיינה עוד מלחמות כאלה.

ספי סול

New member
שירן נראה לי שישבת בבונקר עם

נסראללה...איפה את? ונראה לי שכבר הכל נאמר על המלחמה הארורה הזאת..... ולא ניתן לבטא במילים את הכאב של ההולכים ושל הפצועים שצלקות יישארו להם לכל החיים לי אין אפשרות לשנות את המצב הלוואי והכל היה אחרת אבל זה מה יש...ונראה לי שאנשים חוזרים לשיגרה אז יאלה שיהיה רק טוב.......בוקר טוב לכולם!!!!!!!

willo1

New member
../images/Emo11.gif

אם הייתי יושבת בבונקר עם נסראללה הייתי אומרת לו מה אני חושבת עליו
רק מזה הוא היה מת

ספי סול

New member
הוא יודע מה כולנו חושבים עליו

אני חושב שהוא חושב בדיוק כמונו לגבינו....

למעלה