חשוב!!

123321 האחת

New member
חשוב!!

אמממ..היום קראתי בעיתון "ראש1" על להקה אחת שילדה מהארץ התקשרה עם המנהל שלה ודיברה איתו והם סיכמו שאם הם משיגים יותר מ-1000 חתימות בפורום של הלהקה, שאנשים רוצים שהם יבואו להופיע בארץ..אז הם יבואו להופיע.. וכנראה זה יצא לפועל בסוף החודש (זאת אומרת, התכנון של ההופעה) בעיקרון מה שרציתי להגיד זה שאפשר אולי לנסות את זה עם הלהקה שכולנו אוהבים.. או שאולי כבר ניסו את זה? אני לא יודעת,זוהי רק הצעה..

GaLuSh 11

New member
יש עצומה להביא אותם לארץ

אינלי ת'אתר.. ניראלי שבנתיים אוספים חתימות וזה :S

123321 האחת

New member
את צודקת..אבל..

האמתי שעכשיו ראיתי את זה...אבל זה לא נראה כאילו זה זז לשום מקום.. אולי אפשר לנסות להיות איתם בקשר מחדש? או לארגן את זה יותר מסודר.. כי זה נראה ממש ישן..ושלא שמים על זה כלום..וראיתי עצומה כזאת של מלא מפורסמים אז אולי לא באמת דיברו איתם? טוב דוגרי אני לא יכולה להגיד יותר מדי..אני לא ממש יודעת כלום חוצמשזה ברור שעדיף לראות את maroon 5 אצלנו!

SuperKeren

New member
*האמת היא ../images/Emo9.gif

תראי העצומה אכן עודכנה ואף שונה עיצובה, את מוזמנת להפיץ את העצומה בכל מקום אפשרי, לגרום לאנשים לחתום, לעזור ולהשפיע ככל שהם יכולים! בכל מקרה, אולי הסיכויים נראים כלושים אבל אולי נעשה ללהקה קצת חמים בלב כשהם אי פעם, בחייהם, יתקלו במאגר החתימות הזה וידעו שגם פה, בישראל, אוהבים אותם
COME ON HOME BOYS!

SuperKeren

New member
איזו להקה? יש יותר פרטים?

את מוזמנת לחתום על העצומה ולהפנות אותה לכמה שיותר אנשים (גם לחברים של הלהקה כשתפגשי איתם
): http://m5israel.coo.co.il/ (ואני רוצה את העיצוב הישן
)

SuperKeren

New member
ד"א יש לשנות את ההקדמה להצבעה

הלהקה כבר לא בסיור הופעות (TOUR) אבל אפשר לכתוב שלאחר סיבוב הופעות מקיף של 3 שנים עם האלבום "שירים אודות ג'יין" (Songs About Jane), הם חזרו לאולפן ההקלטות ואנחנו רוצים אותם פה בסיבוב הבא - עם האלבום הבא!

123321 האחת

New member
maroon 5 סליחה שלא הייתי ברורה..

ראיתי אותה אבל ראיתי אותה גם לעוד מלא מפורסמים.. אני חושבת שזה צריך להגיע לרמה יותר אישית זאת אומרת, באמת לדבר עם המנהל או מה שזה לא יהיה...כמו שעשו ללהקה השניה...

123321 האחת

New member
אההה לא הבנת אותי נכון

דיברתי על להקה אחרת...שקוראים לה...סן אוף משהו...לא זוכרת..ילדה אחת דיברה עם המנהל שלהם וזה היה הסיפור... רציתי שנעשה אותו דבר עם מארון 5

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifסון אוף אה דורק

זה קצת יותר קשה לדבר עם המנהל של מארון

SuperKeren

New member
אממ אני לא מכירה אותם אבל

להקה בסדר גודל של מארון זה הרבה הרבה יותר קשה להגיע למנהלים שלה משאת חושבת, ואת צריכה שיהיה לך הרבה כסף\השפעה בשביל לעבור כל כך הרבה סינונים מהמנהלים, אמרגנים, ומה לא. אבל אין לדעת, אולי קולה של ילדה קטנטנה ובוכיה מישראל יעשה שם משהו

123321 האחת

New member
ל-SuperKeren

הבנתי מה שכתבת על העצומה..אבל כמו שאמרת..אולי הם ישימו לב.. אני לא חושבת שזה יהיה לא אפשרי לדבר איתם אישית...אולי להראות להם את העצומה...לשאול כמה צריך? איך זה יעבוד..? אולי הם יוכלו גם לכבד אותנו עם סונגס אבווט ג'יין..? מה את אומרת,אופטימי מדי?

GaLuSh 11

New member
קרן אני יסביר לך

פורום של להקה אחת יצרו קשר קשר עם המנהל של הלהקה הוא הבטיח להם שאם הם יאספו איזה 1000 חתימות [או משו כזה] אז הם יבואו היא רוצה שגם נעשה משהו כזה.. שנדבר עם מישו.. וככה אולי יהיה יותר סיכוי(?)

SuperKeren

New member
אני הבנתי הכל לא צריך להסביר../images/Emo6.gif

רק שאלתי על איזו להקה מדובר

Mrs Brightside

New member
../images/Emo109.gifהעצומה שעשו לא תעזור..

הם גם לא בסיבוב הופעות כרגע,ככה שכל הדרכים חסומות

123321 האחת

New member
ברור שזה קשה..

אבל אם נרצה אין זו אגדה.. אם קצת רצון וקצת יכולת אפשר יהיה לעשות את זה.. אם אתם בעד אז לי אין בעיה לנסות להשיג איכשהו טלפונים..ברור שזה יהיה בטח מלא זמן ובהחלט מבאס.. לא נורא שהם לא בסיבוב הופעות... נגרום להם !! סתם סתם.. אבל אולי אם נתחיל בזמן הקרוב הם יתכננו את זה למופע הבא.. מה אתם אומרות?

SuperKeren

New member
התנגדות?! פה?!?!

חס ושלום
! אני מאחלת לך בהצלחה בנסיון השגת הטלפונים! (חחח הדיבור עם המקורבים שאחראים על ההופעות זה כבר סיפור אחר
)

למעלה