חשוב...

M I S T E R Y

New member
חשוב...

יש פה מישהו שהיה בהופעה של נימרוד כשהיתה לו יומולדת
מה תאריך הלידה שלו
מעניין אותי... שיהיה לכולם שבוע מלא בריגושים ואהבה
אפרת...

GalitLondon

New member
זה היה יום...../images/Emo6.gif

ב-3.7.. זה היה מוצאי שבת.. אני ושלומי היינו שם.. נסענו עד לבארקה בב"ש.. רק בשביל נימרוד והכי בגלל שהיתה לו יומולדת. היתה הופעה מעולה, והיו מלא אנשים.. אבל לא ראינו אף אחד מהפורום.. חוץ מאלה 3.. אחרי ההופעה הבאנו לנימרוד מתנה ועוגה (ששמרתי עליה אישית כל הדרך
) עם הדפס תמונה של העטיפה של האלבום.. היה ממש מגניבבב ולמרות המרחק אני מקווה שנימרוד יופיע שם שוב, אחלה מקום.

GalitLondon

New member
חוץ מהעוגה..

שממנה הוא הכי התלהב..לראות את עצמו כולו כזה בתמונה מודפסת עליה.. כמה פחדתי עליה בדרך..חח הבאנו לו גם תיבה יפה מעץ שבתוכה כמה סוגים -רק של שוקולד לבן.. (כי זה הוא הכי אוהב) ועוד 2 מתנות אישיות.. ממני ומשלומי שאותן הוא פתח בבית.. אז רק הוא, אם הוא רוצה, יכול לספר בעצם מה זה חחח אבל סה"כ לדעתי העוגה עשתה לו את זה

M I S T E R Y

New member
יואו אני בשוווווווק../images/Emo2.gif

אתם הכי הכי הכי חמודים בעולם!!!!!!!!!!!!!
ווואאאייי אני כולי בשוק... זה הכי יפה מצידכם בעולם...! אני מתרגשת בשבילו באמת... ובעיני,בכנות: לא העוגה הכי עשתה לו את זה (גם לא השוקולד וכל שאר המתנות)...
אלא עצם הידיעה,שיש לו חברים כ"כ כ"כ כ"כ מדהימים ונפלאים ואכפתיים, שבאים רק בשבילו עד ב"ש וחושבים עליו וזוכרים שיש לו יום הולדת... זאת המתנה הכי גדולה... יש משפט כזה: "אנשים ישכחו את מה שאמרת להם,אנשים ישכחו את מה שנתת להם. אבל אנשים לעולם לא ישכחו את מה שגרמת להם להרגיש..."
וזה חזק מהכל...

GalitLondon

New member
תודה../images/Emo13.gif

האמת.. נימרוד חשב שסתם באנו להופעה, כמו כל פעם ואז נכנסו עם כל הדברים, והוא אמר.. מה אתם יודעים שיש לי יומולדת וזה..? אמרתי לו.. מזתומרת, למה שלא נדע, הוא חבר וכמו שאמרת באמת אכפת לנו ממנו.. ובכלל אני חושבת שאנחנו באים לכל הופעה ותומכים בו זה הכי חשוב, גם אם לא היה לו יומולדת, עדיין הייתי חוצה את כל הארץ עד לב"ש.. אז יאללה- נראה את כולכם בהופעות הבאות

firbi

New member
אין לך מושג

כמה גליתו`ש מקסימה! אין עלייך גלית... :)

GalitLondon

New member
אלההה../images/Emo99.gif

מתוקונת!! וטולייצ - ב"ש זה באמת לא סוף העולם..חחח
אבל אני גרה ליד נהריה שזה צפוני מאוד יחסית.. אז ב"ש בשבילי זה דיי רחוק חח
אבל חפיף, אני לא עושה חשבון לדרך.

טולייצ

New member
ווווווווווווואו ../images/Emo2.gif

באת מנהריה? ואני גרה בבאר שבע ולא הלכתי
[כן,אני טיפשה
] כל הכבוד לך!!!

טולייצ

New member
../images/Emo7.gif

יש לי כל כך הרבה חוויות מהמקום הזה!! אני אפילו לא זוכרת למה לא באתי!

למעלה