חשוב!

כתום5

New member
יש לי שאלה חשובה...../images/Emo130.gif

לפני איזה חצי שנה הייתה ילדה ששמה בפורום קישור לבלוג (זה לא ממש בלוג, זה המשך ל"מלאך שחור", משהו כמו סדרת-בת), היא כתבה שם סיפור על נערה שקוראיאם לה קרלה, והיא גם ממנטיקור, שברחה ופגשה עוד נערים שהיו הומלסים, ואז לוגן סידר להם פנימיה, והיה שם ילד אחד שהיא התחילה להתאהב בו, ואת הילדה שמעל למיטה שלה היה פוסטר של הברקוד של מקס... טוב אז בקיצר, הכתובת של הבלוג שלה נעלמה, וחיפשתי את זה שוב בפורום ולא מצאתי.. והייתי מאוד עצובה.. אז אם מישהו יודע את הכתובת של הבלוג הזה, הוא ממש-ממש יעזור לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה.

אאא... נראה לי את מתכוונת לבלוג

X6-494 של עמית.. אז אם זאת הייתה הכוונה.. היא סגרה את הבלוג ובישרא בלוג יש חוק שאם בלוג לא מתעדכן תוך 3 חודשים.. ישרא בלוג מוחקים אותו.. אז... הוא נמחק... מקווה שלזה התכוונת..

כתום5

New member
.........

מישהו מכיר בלוגים או פאנפקים בעברית של מלאך שחור או של משהו דומה (משהו שדומה קצת ל"מלאך שחור")?? אבל בע-ב-ר-י-ת-!!! אה ואם למישהו יש בעיה עם כל ההודעות שאני פותחת הוא יכול לקפוץ לי.

כתום5

New member
אה כי...

אני מקבלת באימייל עדכונים והיתה הודעה של "חנ'וש האחת" שהיא מתלוננת על כל ההודעות שאני פותחת.... לא ראיתי את התוכן, רק את השם של ההודעה, ומשהו על ש"תפוז" מוחקים הודעות עם קללות.. אה ואני ממש אוהבת את הפורום.... רוצים שאני יפרסם אותו ואז יהיו הרבה אנשים שאוהבים את מלאך שחור? אוףףףףףףף אני כבר מתה שערוץ 3 ישדר את מלאך שחור עוד פעם!! ואלי אז אני יוכל להקליט את זה... (אם יתקנו את הווידיו)... אני מעוניינת לקנות קלטת או די וי די (עדיף קלטת כי שמעתי שיש 2 סוגים לדיוידי, ואני רק רוצה לראות את זה אצל דודה שלי או אצל חברה שלי אז עדיף לא, כי אולי אני גם יקנה די וי די... ) מישהו יכול למכור לי קלטת של מלאך שחור? אבל כי זה דרך המחשב אפשר לעבוד אחד על השני והכל.. יש בפורום מישהו שלומד ב"בית הכלא-עמק החולה"? שזה ממש בצפון..?

BaR 5

New member
לא אני...

אבל אני ממש מקווה שיחזירו את DA... למרות שלא נראה לי שהם יעשו את זה <
> וסבבה.. תפרסמי
זה מה שאני עושה בבית הכלא שלי...

כתום5

New member
רעיון טוב

אני יפרסם את הבלוג אבל אם אין סידרה הדוקים האלה לא יבינו כלום (אני באה ממקור הערסים והפרחות...כמה כיף להגיד את זה... אבל לא כולם שם ככה) אם הסדרה תשודר יבואו מלא אנשים מעצבנים שנטשו את הפורום בשעת צרה.... לא נורא העקר שיהיה מלא.... יותר התכוונתי להשאיל קלטות מוקלטות של מלאך שחור ולשכפל אותן... להשאיל ממישהו מהבית ספר, כדי שאם הוא ימכור לי את הקלטות ואני יגלה שאין בהן כלום אי יחזור אליו ויתנקם בו.. והוא לא יוכל ללברוח... רק לעזוב את הבית ספר,, אבל אני אדע איפה הוא גר... (איזה מסוכנת אני נשמעת) אני לא יכולה להגידלילדים לכיננס לפורום בלי שידעו ע מה הוא מדבר... בעצם כן! אני יעשה את זה בימים האחרונים..

כתום5

New member
חשוב!

אפשר את הכתובות של הפאנפיקים של מלאך שחור?? זה ממחש חשוב לי, עמית הזאת סגרה את הפאנפיק שלה ? זה בטוח? למישהו יש את מה שהיה כתוב שם? אולי שמרתם את הפרקים ב"וורד" או משהו?? זה ממש חשוב לי ואני מחפשת את זה כבר הרבה זמן... אבל אם זה נכון ואין עוד תקווה להשיג את הפרקים של עמית, וגם אם לא מישהו יכול להביא לי כתובות של פאנפיקים אחרים של מלאך שחור (אבל שיהיו בעברית, כי אני לא טובה באנגלית..) אז אם למישהו בכל זאת יש את הפרקים מהפאנפיק של עמית בקשה בקשה שישלח לי אותם במסנג'ר או באימייל ([email protected] ולא אתם לא טועים זה GI). טוב אז ממש המון תודה למי שיוכל לעזור לי, אני אהיה חייבת לו את החיים שלי (סתם, לא להגזים) ו..אמ... מישהו יכול לפרסם או לשים קישור לתמונות של ג'סיקה אלבה (שאין בגלריה של הפורום!!!, וגם לשלוח לי במסנג'ר אתר שממנו אפשר להוריד קטעים מ"מלאך שחור" או מדברים אחרים שג'סיקה המושלמת מככבת/נמצאת בהם... ולמישהו יש כתובת של הסיכומים לפרקים? שלכל פרק יש תמונה ודיאלוגים מפורשים (שתורגמו מאנגלית לעברית..) טוב אז ממש תודה למי שיוכל לעזור.. אני אהיה חייבת לו~!!!!

הבלוג נסגר על בטוח.. וסורי אין לי

את הפרקים במחשב.. ובנוגע לבקשה שלך: מה זאת אומרת הסיכומים לפרקים?

ברודי

New member
בוא נראה..

יש הרבה אתרים מעולים של ג'סיקה שאפשר למצוא שם את מה שאת מחפשת. בעיקרון אני ממליצה לך לחפש בקישורים של הפורום בשביל אתרים, במיוחד כאלה עם סרטוני וידיאו. וסיכומים של פרקים, באנגלית, יש באתר darkangelfan

כתום5

New member
../images/Emo7.gif.

כן אבל הוא באנגלית ואני לא מבינה שם כלום, חוץ מהשם (דארק אנג'ל)..

Nitzan122

New member
../images/Emo45.gif

זה מוזר שאף פעם לא היה איזה אתר טוב בעברית...

ברודי

New member
התחלתי לבנות משהו פעם...

אבל זה אף פעם לא יצא לפועל מבחינת התכנים של האתר. זה הרבה עבודה לשבת ולתרגם את הכול. או אפילו לא לתרגם, לעשות סקירות מחדש לכל פרק.

כתום5

New member
יש לך את זה?

אם האתר לא "יצא לפועל" את מחקת את המידע/הסקרים/הפרקים/כל דבר שקשור למלאך שחור? אם לא אז בקשההההההההההההההה שלחי לי ...

למעלה