חשוב!

חשוב!

וחברה, תכינו תיק על גב מים ואוכל, ואל תהססו לקבל מכות או להכנס לכלא... היכונו למאבק על גוש קטיף וצפון השומרון...!!!! נחסום את כל הארץ ונשתק את המדינה.. לא יוכלו לנו! לא ידרכו עלינו! אקטיביזם!

ליאורהה

New member
מה עובר עלייך ??????

זאת בכלל לא הסתה זאת אמרה צודקת לחלוטין ונכונה אין פה שום קריאה לאלימות הוא אומר ותקרא טוב "וחברה, תכינו תיק על גב מים ואוכל, ואל תהססו לקבל מכות או להכנס לכלא.. אויל הענין של לחסום את כל הארץ ונשתק את המדינה מפריע לך אז גם זה לא קריאה לאלימות איתי אני מצטרפת בפה מלא לקריאה הזו ואני מוסיפה : המאבק על גוש קטיף והשמרון הוא המאבק על עתידה של מדינה יהודית בארץ ישראל (שאמורה להיות מדינת ישראל) וביום פקודה מפסיקים הכלונוסעים לגוש קטיף ולשומרון....

וגם

ישר כוח ליאורה. ועכשיו אגיד משהו שיגרור תגובות: וגם לסב בצבא... או לסייע לכחות המתנגדים לפינוי במקום למפנים.

אבל הכל במסגרת החוק.

"נחסום את כל הארץ ונשתק את המדינה.." זה לא במסגרת החוק,ולזה הוא קורא לעשות.... הפסדתם במאבק נגד ההתנתקות. רוב העם רוצה בזה ואין מה לעשות יותר. תאספו את הציוד ותתכוננו למאבק הבא: יהודה ושומרון.

who is this

New member
רוב העם רצה בזה??

איך אתה יודע מה העם רצה אם הבכלל לא שאלו את העם?? בגלל זה גם לא שרון לא נתן לעם את זכות ההחלטה כמו במדינה דמוקרטית מתוקנת אלא פיטר שרים, איים על ח"כים, נתן 700 מיליון שקל ללפיד, רמס את הדמוקרטיה ועוד ועוד, רק בשביל שלא יהיה משאל עם כי הוא ידע שהוא ככל הנראה יפסיד בו.. וכהוכחה, בהפגנות הימין היו למעלה ממאתים אלף איש, בהפגנת השמאל היו רק עשר אלף איש, מה זה אומר לך??

מה אומר לי שרוב העם בעד זה?

סקרים שמראים ש-70% מהעם תומך בהתנתקות,תחושה ברחוב. משאל עם זה פתרון נוראי. אני לא מאמין שגם אם שרון ינצח במשאל העם פעילי הימין יקבלו את גזר הדין. וההפגנות? זה ברור שבהפגנות הימין יהיו הרבה יותר אנשים. מתנגדי ההתנתקות והמתנחלים הרבה יותר קשורים לנושא,הרבה יותר אכפת להם וכתוצאה מכך אחוז גבוה מאוד מהם יגיעו. אני אישית רואה את המספרים האלה ככישלון. בהפגנות הימין שהיו רוב האנשים הם עם דתיים-לאומיים,מתנחלים או פעילי ימין. תנועת ההתנגדות להתנתקות לא סחפה אחריה ציבור מהקהל הרחב,אלא נשארה מורכבת מאותו פורמט של דתיים לאומים\מנתחלים\פעילי ימין. והפגנת השמאל? אם אתה רוצה להראות שזה שרק 10 אלפים איש באו להפגנה שהשמאל אדיש? אז אתה צודק. ההפגנה הזאת לא הצליחה כי היא הצטיירה יותר מדי כהפגנה של מפלגות השמאל,וכך מצביעי ימין או מרכז שתומכים בהתנתקות לא הרגישו בנוח לבוא.

לא קראתי הכל מהסיבה הפשוטה ש...

משאל עם זה פשוט לא טוב.... לא משנה כן יהיה לא יהיה יקבלו לא יקבלו זה לא משנה... משאל עם הוא דבר רע, הוא מחליש את הדמוקרטיה הוא ממש מסכן אותה ובנוסף העם בחר במפלגה מסויימת (אגב זה חוק שראש הממשלה בכבודו ובעצמו שינה חזרה) כבר לא בראש ממשלה ומפלגה לחוד ולכן העם צריך לקבל כפי ששראש המפלגה-הוא ראש הממשלה חייב לקבל!!! מכיוון שנבחר על מצע מסויים של מפלגה ואם הוא לא מוצא בוא יותר עניין או אמת שיעבור מפלגה הוא יעזוב או ינסה לשנות את האידאולוגיה של המפלגה מה שהוא אגב ניסה לעשות ונכשל!!! והוא חייב לקבל את הכרעת המפלגה שבראשה הוא עומד כי כיום אין לך בעצם קשר בין אידאולוגיית הליכוד לבין הרש שלה וזה דבר לא תקין משאל העם היחיד שיקבע הוא הבחירות והבחירות קבעו שהדרך של מצנע ברק והיום (אגב תמיד) גם של שרון היא כישלון ואינה קצון העם... ותחשובו על זה ישנן עוד סיבות אבל מספיק לבנתיים... בברכת תל-חי וארץ ישראל השלמה יאיר קלויר... נ.ב אגב חוקי המדינה קובעים שמי שמוסר שיטחי מדינה הוא בוגד (ישנו חוק זה) אנילא מתכוון להגיד ששרון בוגד חס וחלילהפשוט לציין עובדה...

pembencipolisi

New member
הנסיון למנוע הזדרגגות המכונה הנתקות

אחר את המועד ואת המטרה. במקןם הפגנות חסרות תועלת, היו 8100 המיועדים והמיועדות לגרוש, לעתו כל אחד ואחת בנפרד (כולל ילדים על ידי הוריהם) לבג"ץ בעתירות בענין "החוקיות" של זריקת אדם מביתו... ואת זאת לא עשה אף לא אחד...

MS6

New member
פעילי הימין ברחבי הארץ חייבים

לשאול את עצמם שאלה חשובה:מה המטרה בכל המאבק על גוש קטיף? האם המטרה היא השמדת מדינת ישראל או המטרה היא שמירת חבלי ארץ אלו בידי ישראל? אם המטרה השמדת מדינת ישראל ע"י ניטרול המדינה ויצירת מלחמת אחים- אז הרעיון שלך הוא לא רע בכלל. אם המטרה היא מניעת התוכנית לעקירת היהודים מבתיהם- אז התוכנית הזאת רעה מאוד. לא רק שמהלכים כאלה לא מונעים את התוכנית, אלא הם אפילו הופכים את פעילי הימין לתלושים, שנואים, ומייצרים אנטגוניזם בחברה הישראלית כנגד ציבור המתיישבים ביש"ע. הנזק שפעילות כזאת גורמת לעתיד חבלי ארץ נוספים בישראל- הוא הנזק הגדול ביותר שיכול להיגרם. פעילי השמאל מחככים ידיהם בהנאה כשהם רואים פעילי ימין שורפים צמיגים באמצע נתיבי איילון. הם הרי גורמים לתושבי המרכז לשנוא את המתיישבים עוד יותר. אסור לשכוח שלמרות שיישובי גוש קטיף חשובים מאוד לנו, כציונים, זה עדיין לא יהיה סוף העולם אם הם ימסרו. זהו רק קרב אחד במערכה ענקית על ארץ ישראל, בעתיד נלחם גם על הר חברון, אריאל, מעלה אדומים ומזרח ירושלים- אסור לנו לשרוף את עצמנו כבר עכשיו.

who is this

New member
אני מסכים איתך בחלק מהדברים...

בקשר לשריפת צמיגים וחסימת כבישים, הרי זה משיג את ההפך מהמטרה לשמה יזמו את חסימת הכבישים בכלל.. זה רק מעצבן את האזרחים התמימים שנוסעים באיילון ורוצים להגיע הביתה.. מה הטעם לעצבן אותם?? אבל אני חושב שאסור לוותר על גוש קטיף משום שזה יתן לגיטמציה לשרון ועושי דבריו לפנות עוד ישובים ועוד קרקעות מארץ ישראל, אני מתנגד לאלימות, אך אני חושב שהתנגדות פאסיבית כמו עמידה איתנה מול החיילים היא דבר חיוני על מנת להראות שלא נוותר בקלות על חלקים מארץ ישראל...

MS6

New member
עם התנגדות פאסיבית אין לי בעייה...

ואני גם בכלל לא רוצה לוותר על גוש קטיף וצפון השומרון, אבל אני לא מוכן להרוס את כל המדינה בשביל זה. יש לנו כאן מטרה בסופו של דבר והיא שמירה על כמה שיותר שטחים מארץ ישראל, מהלך של פירוק המדינה ע"י שיתוקה לא יוביל אותנו למטרה הזאת.

לאדון מנהל הפורום

עצם ההחלטה על טיהור אתני של יהודים מגוש קטיף היא גבולית... תסלח לי אבל חשבתי שבבית"ר לפחות לא תהיה סתימת פיות לימין.. מצטער שטעיתי.. ואם אתה מדבר על המאבק- אז פה זה ה-עניין. זה ממש לא משנה מה הציבור הכולל יחשוב- מכיוון ששרון הוכי כי לציבור הרחב אין השפעה- מה שחשוב הוא התוצאה- אם נפסיד, ילכו בשקט יהודה, שומרון ואולי אפילו חבלים נוספים, וזה יהיה ראשון בהרבה נצחונות של השמאל- אחריו יבוא ביטול חוק השבות, ביטול הנישואין והקבורה היהודים, וחסל סדר מדינה יהודית... מדינה פלסטינית גם היא משמעותה סופה של ישראל... בעצם מה שעומד פה על הפרק הוא או שנוכיח כי לא ניתן למעשה הבלתי מוסרי הזה לקרות, או נחסל את המדינה בכך שלא נמנע את הגירוש. הבערת הצמיגים בנתיבי איילון אולי מעצבנת, אך החשיבות שלה רבה בכך שהיא מעוררת את הציבו שלנו, זה שיבוא ביום פקודה למנוע את הפינוי בגופו- היא מעוררת אותו לפעולה... חזק ואמץ,בעזרת השם ובעזרתנו, אנחנו ננצח!

MS6

New member
מישהו כאן סתם פיות?

מחקתי הודעה שלך? חסמתי אותך? עשיתי משהו דומה לזה? סה"כ כתבתי את דעתי. מצטער אם היא שונה מדעתך.

למעלה