חשוב

FunkyGiraffe

New member
אתה לא יודע כמה עיצבנת אותי עכשיו

מה הקשר פוליטיקה פאקינג לעזאזל?! אני בא ממשפחה של ליכודניקים וגם אם הייתי, סו ווט? אני פה בשביל המוזיקה. הדג נחש היא הלהקה הכי מוכשרת שהיתה ותהיה בארץ בין אם תרצה ובין אם לא, ועל הזין שלי פוליטיקה. הדג נחש סירבו לעשות ג'ינגל למר"צ כי הם לא רוצים לערב פוליטיקה במוזיקה, ולהזכירך, לא כולם שמאלנים. זה שהסולן מהמשמאל לא אומר שכולם ככה. ולהבא שאתה נכנס לפה, פשוט תדבר על המוזיקה. זה לא פורום של הליכוד, לא של שינוי, לא של מר"צ ולא של העבודה. זה פורום של להקת הדג נחש ותו לא.

MiToOsH

New member
אוך 'תה מעפן. ../images/Emo104.gif

כמו שאמר איזה מעפן אחד לפני כמה חודשים: "כשמערביים מוזיקה עם פוליטיקה, המוזיקה הופכת לקקי"

lbz

New member
כמה הערות

כן אני שמאלני... כן סאבלימינאל 0 בהשוואה לדג נחש שזאת בושה להכליל אותם באותו משפט עם הפקק של סאבלימינאל.. אבל לדעתי זאת לא בושה לערב פוליטיקה בשירים אחת הסיבות שאנ מעריך אומנים כמו אביב גפן זה הסיבה שהם כן מערבים דיעות פוליטיות ומנצלים את המעמד שלהם ככובים על מנת לשנות את דרך החשיבה של המעריצים שלהם לכיוון האמת שהם מאמינים בהם..

MiToOsH

New member
שמע.. ../images/Emo104.gif

גם אני שמאלנית, ואחד הדברים שאני יותר אוהבת במוזיקה זה שהיא דרך מצוינת להעביר מסרים, ולא משנה אם זה מסרים פוליטיים או לא.. מה שכן, אני לא אוהבת את הקטע הזה שבגלל ששאנן סטריט שמאלני, אנשים יצפו מכל האנשים שאוהבים ת'דג נחש להיות שמאלנים. זה לא עובד ככה, לדעתי. אנשים שונים, דעות שונות.. לעומת זאת, מוזיקה טובה, טובה בכל מצב :)

shanyz1

New member
תפסיקו לריב על שטויות!

מה זה משנה מי שמאלני ומי ימני,מה זה משנה מי אוהבת את סבלימינאל(והצל),ומי לא אוהב את סבלימינאל(והצל). זה פורום של הדג נחש,לא של פוליטיקה!

MiToOsH

New member
שמע.. ../images/Emo104.gif

לדעתי הגבת בחלק הלא נכון של השירשור.. כל החלק שמתחיל בהודעה שלי- "אוך 'תה מעפן
", הוא ויכוח. לא ריב. ויש הבדל ענק בין שניהם. ולמה חשוב לי להגיד את זה? כי ויכוח הוא דבר לגיטימי, ולא חייבים להשתיק אותו ע"מ לשמור על הסדר. וזהו :)

FunkyGiraffe

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני כאן נחנק על הרצפה, ביום שהצל ילמד לנגן על כלי מוסיקלי מסויים תחזור לפה ביום שהדג נחש יעשו מעל 10 פרסומות בטלוויזיה ברדיו ובעיתונות אז תחזור לפה וביום שהדג נחש יעבירו מסר פוליטי בהופעות תחזור לפה אתה מעפן. יותר ממעפן. אתה אפילו לא אוהב ראפים
צא.

Mr Darkness

New member
ואתה טמבל

למרות שאתה מנהל הפורום, ובאמת שאני מעריך אותך במידה מסויימת על זה שאתה מנסה לעשות פה אחלה פורום, על זה שאתה אוהב את הדג נחש, באמת שאתה טמבל. אתה לא מפספס הזדמנות לרדת על סאבלימינל, ובלי סיבה. מה לעשות, ראפר מוכשר, בין אם ממוסחר או לא. קודם כל, הוא לא דיבר על הצל. הוא דיבר על סאבלימינל. מה הקשר של המשפט בהודעה שלך- לגבי הצל- להודעה שלו- לגבי סאבלימינל? חוצמזה, סאבלימינל לא עשה "מעל 10 פרסומות ברדיו ובעיתונות". להזכירך, גם הדג נחש עשו פרסומת ל"קוקה קולה". אתה ילד. ילד מעפן. יותר ממעפן. צא.

סאבלימי-נעל ופקק

גועל נפש.....הצבענת אותי עכשיו!!!!!
הדג נחש פי 100000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 +++++++ על סבלימנעל והפקק אז אוף מפה!

למעלה