חשוב!

Keroberos

New member
חשוב!

אני רואה את כל CCS ביפנית והיום סיימתי לראות את העונה השנייה לפי מה שאני יודע זה הסדר:העונה הראשונה>הסרטון הראשון>הסרט הראשון>העונה השנייה>הסרטון השני>העונה השלישית>הסרטון השלישי>הסרטון הרביעי>הסרט השני אחרי פרק 46 (האחרון של העונה השנייה) ראיתי את הסרטון השני אבל זה היה סרטון שבו סאקורה טומויו ואריאול הכינו עוגות והעוגה ברחה לקרו... וזה לא הגיוני שזה המיקום של הסרטון כי אריאול מגיע בפרק 47 אז הייתי אמור לראות סרטון אחר? כנראה שהתבלבלתי ומה שראיתי אמור להיות אחרי העונה השלישית... אז מי שיודע בבקשה שיגיד את אם הסדר שכתבתי נכון ואיזה מהסרטונים (ראשון/שני/שלישי/רביעי) זה הסרטון עם העוגה וקרו תודה ^^

Leemon

New member
אני לא כ"כ מבינה בסדר של הדברים,

אבל לדעתי אפשר גם לראות את הסרטים והסרטונים אחרי שמסיימים לראות את הפרקים. אני חושבת שהסרטון שתיארת הוא הספיישל של קרו וסופי-צ'אן, שבו טומויו, שאורן ואריאול מתארחים אצל סאקורה, וקרו וסופי רבים על הכדורים החומים האלה, או מה שזה לא יהיה. ועוד משהו: איך יש לך את כל הפרקים של הסדרה ביפנית? o_O אצלי יקח שנים עד שאני אצליח להוריד את הכל... ~_~

Keroberos

New member
אםם

אין לי הכל... אני מוריד מהמירק וזה כבר נגד החוקים לדבר על זה =\ ואני מעדיף לראות את הסרטונים במיקום האמיתי שלהם =\ אף אחד לא יודע? (וזה אל הסרטון הזה! הסרטון שאמרתי שראיתי זה עם העוגה שברחה לקרו ולא היה שם את סופי)

Keroberos

New member
טוב...

אין להם ממש סדר אחרי כל פרק =\ זה סתם יצא בוידאו ביפן ואפשר לראות אותם מתי שרוצים =\

y a m i girl

New member
אז ככה../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

זה הולך ככה- עונה ראשונה- סרט ראשון - עונה שנייה - עונה שלישית - סרט שני, והסרטונים הם לאחרי הסדרה פשוט... והסרט השני סוגר את הסדרה

למעלה