חשוב!

NimaZ

New member
חשוב!

אני בטוחה שיש כאן הרבה בנות עם תלונה עמו שלי: המאמרים בפורום שינו סיפור בהמשכים ששמו הוא "עלילות שודדי הקריביים" הפרק האחרון שפורסם, פורסם ב- 7.10.2003 !!!!!!!!!!!!! אני קראתי את כל הפרקים...... כמו דיי הרבה בנות אני משערת..... ונשארתי במתח בסוף הפרק התשיעי!!!!! אני מבקשת ממש שכתב את זה (נגמה שלי שאלו שירה ו....... מרי בל (הדר?!?) תודהההההההה! ותעשו את זה מהר בבקשה כי אני במתחחחחחח נ.ב. לכל האנשים שלא קראו את הפרקים אני ממליצה מאווווד לקרוא אותם כי זה פשוט מהמםםםם!!!!!

NimaZ

New member
תיקונים../images/Emo9.gif

עמו=כמו שינו=ישנו ממש=ממי נגמה=נדמה פחחחחחחחחח

n o g i t

New member
אממ../images/Emo13.gif

גם לי לא נראה, אבל מה שכן יכול להיות, זה שבנות אחרות ימשיכו את זה

רולדההה

New member
אני איתך!!!

אם הן כבר לא כותבות באתר והן לא ממשיכות לפרסם אז לא איכפת לי לקחת על עצמי ולכתוב לזה המשך. אבל העיקר שיהיה משהו!!!!!.........

../images/Emo68.gifהם כן בפורום../images/Emo29.gif

פעם במיליון שנים אבל הן כן(חחחחח).. דיברתי איתם...ויהיה המשך, נראה לי שרק בחופש הגדןל נזכה להמשך
ואם תשאלו אותי..אני מעדיפה שהן יכתבו את ההמשך, ולא מישהי אחרת, כי כבר יש להם על מה לרשום, בלי להעליב אף אחת!!
ואני כ"כ במתח כבר המון זמן, הייתי בטוחה שאני היחידה שקראה את זה!, אני מבינה שהרבה קראו, ואני שמחה, כי זה פשוט מהמם!!, הכשרון שלהם לא מהעולם הזה|טמבל

T u r n e r 1

New member
../images/Emo32.gif משהו נחמד...

אני לא יודעת מי מכן רואה גיא פינס (אני מדי פעם) אבל בפרסומות של התוכנית כשמראים קטעים של מפורסמים אומרים "היי גיא", אז איזה משהי שואלת "השם משפחה שלו זה פינס?" אז למי שלא מבינה "פינס" זה באנגלית *** נו אתן יודעות למה אני מתכוונת (מילת ה-ז)

חח כן.. ../images/Emo6.gif

גם יש אחד שג'וליה רוברטס אומרת כזה: "mr pines? better then mr vegina"
ותרגום: "מר פינס(ז')? עדיף ממר וגיינה"(או למי שלא יודעת זה ה.. של הבנות..
)

נצל"ש ../images/Emo26.gifprudens(שיר)

קיבלתי אתמול את הגליון החדש של ראש1, והיה מצורף לגיליון כזה מוסף של הקומיקס הזה "בנות". בעמוד הראשון מימין, נראה לי בתוכן עניינים, היה כתוב שם ד"ש לכל מיני בנות מהפורום "thegirlz". ואיזה שם אני קוראת?! "p r u d e n s". אני בספק רב אם לא התכוונו אלייך..
הקיצר, איזה מאגניב! נ.ב. לא הייתי כאן כבר כמעט שבוע שלם וקשה לי מאוד לקרוא את כל ההודעות החדשות, אז
אם כבר הזכירו את זה..

T u r n e r 1

New member
אם מדברים על ראש אחד....

אז בכלל לא הזכירו את אורלנדו (חוץ מהעובדה שהוא זכה מקום ראשון במצעד) אבל מה שכן- במוסף קומיקס שמצורף- "בנות", אז לכל בת יש טור משלה ובטור של רוני (נדמה לי) במצעד החתיכים, ג'וני דפ מקום ראשון והיא אמרה ש"אין עליו בשודדי הקאריבים למרות שאורלנדו בלום בכלל לא רע"

למעלה