חשוב!

Prongs

New member
חשוב!

אני מקווה ששמתם לב להעדרי בזמן האחרון. זה בגלל שהייתי עסוק (שוב) בהכנות שלפני הנסיעה. אני טס לשבדיה עם דברים ביום חמישי אז אני לא אהיה כאן כמעט חודש. אני אתגעגע לכולכם (חוץ מכמה....) ואחזור עם מתנות מהדיוטי-פרי לכווולם (לא). אז ביייייי!!!!! Professor Prongs עמוק בפנים אני אני אוהב אותכם! (חלק...) J. Potter והיום חתימה ארוכה במיוחד! Freak Of Nature זה לא נגמר! Master Of Fear and Darkness זה אני Quill and Parchment הוצאה לאור פרטית... WIMBOURNE WASPS R=U=L=E=S! הקבוצה הכי שווה בליגה האירית-בריטית I`m gonna live 4 ever, or die trying.... שכחנו משהו? SWeeeeeeeeeeeeDEN ROCKS! זה חדש....

Vilia©

New member
גם אנחנו נתגעגע...חלק........:)

איזה משחק מילים!!! טוב בכל מקרה..תהנה מהנסיעה!!! תתפוס כמה שוודיות....אני בטוחה שכמה (מהבנים) פה יקנאו בך.... (תחשבו לבד על המשמעות) ואני אתגעגע אלייך...ולציניות שלך כי זה מה שאני אוהבת באנשים... מקווה שתתגעגע אליי...למרות שאני מאמינה שלא... אז טיסה נעימה...שיתרסק המטוס...סתם....:) תהנה..ביי!!! טלי פוטר

LuNaTiC

New member
תחסר בליבנו!!!!!

נראה לי.. :))) ברור שכן! אמ.. אני בהחלט מקווה שאני לא חלק מאלא שלא תתגעגע אליהם.. ביי ביי ולילה טוב! וטיסה נעימה... נ.ב - לכמה זמן? -ענבל-

*מנפנפת מטפחת*

להתר-אווות..... אני טסה מפה ביום שישי לצרפת ואני עומדת לחרוש את סטימצקי! מרווהאהאההאאא! תהנה בשוודיה ואם תמצא הארי פוטר בשבדית, תסרוק לכולנו, זה נשמע נחמד...! וי`ל מיס יו! *דופקת את הראש במשהו חזק* -ליאת- ~*Lady Margolotta*~

LuNaTiC

New member
אוי לא גם את!!

אנשים.. אני יודעת שלכם זה נורא כיף והכל כי הנה אתם נוסעים לחו``ל יאיי איזה כיף באמת אבל... מה אנחנו נעשה??? בלעדיכם??? במיוחד אנשים שכותבים הרבה כמו ליאת ופרונגס ואז הפורום לא יחזיק מעמד!!!!!! -ענבל-

אני נוסעת רק ל12 ימים...!

זה לא כזה נורא! ואני אשלים את החומר...! -ליאת- ~*Lady Margolotta*~

S.tal

New member
נתגעגע אליך! :cool:

טיסה נעימה ונטולת בחילות!!!!! תהנה, ותנצל כל רגע!!! ביי ביי ותהני גם את ליאת!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טל ולציטוט מחברים: ``!Oh damn the jellyfish. Damn all the jellyfish``

sarah

New member
סו לונג...

תהנה... ותחסר ואני מקווה שאני לא בין האנשים שלא ``תתגעגע`` עליהם,איכשהו... :) בו לונג,ברברה סטריינסד

העצלנית

New member
תהנה הכי בעולם :cool:

תחסר לנו אבל חפיף זה רק חודש. מקווה שאני זכורה לטוב דפנה

LuNaTiC

New member
אני יודעת מילה ביפנית!!!

חוץ מסיונרה.. baka אני חושבת שזה אידיוט:) לא בטוחה...

להתראות

וכמו שרחמים מהקומדי סטור היה בטח אומר: ``איזה כיף `ך... `תה תראה שוודיוווווות``. Did you check under the sofa IN HELL? There is no knowledge, There is only power. בנופי חדרה היית- וואללאק איזה כיף חיים פה. (נראה לי שחטפתי את מחלת ריבוי החתימות ממך, פרונגס. טוב, אחד אחרון) ותחשבו על זה...

Lady_Voldemort

New member
*מוחה דימע*-זה של ליאת,

נתראה בעוד חודש, ונסיעה נעימה אם יש סיכוי שמשהו ישתבש הוא ישתבש

Vilia©

New member
ליאת...שאלה...

הראש שלך לא הפך להיות בטעות שטוח מרוב שאת דופקת אותו על דברים? ותהני כמובן בחו``ל ובלה בלה בלה.... ותביאי לי מתנה כי עוד מעט יש לי יומולדת...וגם אתה פרונגס!!! טלי שלא נוסעת לשום מקום בחופש ): אז היא נשארת בבית וקוראת המון ספרים!!!

Hermione

New member
יש!!!

הוא נוסע!!! סתאאאאםםםםם... איך זה שחצי עולם טס למקומות אחרים בעולם ואני תקועה פה כל-החופש?? זה ממש לא בסדר! כנראה שאני נדונתי לישיבה בבית וכרסום ציפורני הרגליים במשך כל החופש... כמה שזה עצוב. Hes a Freak Of Nature but we love him so, hes a Freak Of Nature but we let him go-oh-oh

MadonnaFan

New member
פרונגס וליאת יקיריי...

כמה שאתגעגע אליכם *מוחה דמעה* מאוד מאוד *מתייפחת* מאוד מאוד מאוד מאוד *צורחת מרוב בכי* תחזרו מהר ושלא יקרה לכם כלום *נעמדת על ארגז ומכניסה את הראש לתוך לולאת חבל* @מעין@ Long Live Madonna נ.ב גם אני טסה לחו``ל!!! תשעה ימים בהולנד!!! *מוציאה את הראש מלולאת החבל ומחליטה להתאבד אחרי שאחזור מהולנד*

למעלה