חשוב...

yoyoz

New member
חשוב...

שמעו אנשים לכל מי שכמוני (עבר טסט ועדיין מחכה לרישיון) צלצלו למספר הזה: 1-700-70-43-70 זה הטלפון של המודיעין של משרד הרישוי אני היום צלצלתי והם אמרו לי שהם ישלחו לי את הרישיון היום בדואר אז בטח זה יגיע עוד יומיים שלושה...

סנטה

New member
גם אני עשיתי את זה !

הקפצה!!!! כי זה מאוד חשוב!!! וזה גם

צריך להיות בטאגליינס!!!! דרורררררררר שים את המספר בטאגליינס!! זה מספר מאוד מאוד חשוב! כי כלללללל מי שעבר טסט ולא קיבל ת'רשיון בגלל השביתה והעיצומים יכול לקבל את הרשיון ! רק תתקשרו!!!

driver2b

New member
בימים אלו זה אכן טלפון חשוב מאוד...

הוספתי לטאגליינס. תודה שחף.

Jell O ShOt

New member
והתקשרתי...ו...

וענה לי, אמרתי לו שיאללה תשלחו לי תרישיון, הוא אמר שהוא עכשיו נתן פקודה למשרד הרישוי לשלוח. אז שאלתי עוד כמה זמן זה יגיע? עוד שבוע!!!!! אבל דיר באאאללאאק אם תוך שבוע אני לא מקבל את זה אני פורץ למשרד הרישוי!!!!!!!!! זה ממש צחוק מה שהם עושים, אם התחיל לי כבר המלווה, אז הוא כבר אוטוטו נגמר, כל ההסתדרות והממשלה האלה שרוטים אחד אחד!!!!!!!!!!!1

miss_t

New member
מלווה מתחיל כאשר מקבלים את הרישיון

ומשלמים אגרה!

Jell O ShOt

New member
../images/Emo45.gif

אני מקווה שזה נכון... למה הזה שלפניך אומר שרק ממתי שמשלמים את האגרה? האם יש פה מישהו שהתחיל לו המלווה לפני ששילם אגרה?

SeanZoR

New member
תאריך המלווה מודפס על הרישיון

כשהרישיון מודפס , המלווה מתחיל.

sattla

New member
לכולם,

פשוט איך ניתן לעקוב מתי בדיוק שילמתי? לדוגמא אני רוצה לשלם רק בעוד שבוע... אני בא משלם ואיך בדיוק יודעים ששילמתי? מה הדואר מעביר איזה אישור משהו? קיצר, זה לא הגיוני... המלווה מתחיל למחרת הטסט, שזה בעצם מתי שהרשיון מודפס

driver2b

New member
מודפס על הרשיון, אבל זה לא משנה

תאריך התשלום מוטבע בחותמת הדואר, אך כפי שציינת אין לו כל משמעות בקשר לנהג המלווה. חובת המלווה מתחילה ביום הדפסת הרשיון.

sattla

New member
צודק.

וזה גם מה שאמרתי, פשוט זה שזה מודפס שם לא אומר כלום... אחרת כל שוטר היה צריך לחשב את זמן התשלום והמלווה והיה מצחיק

משיייי

New member
יא אני לא מאמינה ותגיד מה הם שאלו

אותך שאני יידע מה לענות להם רק שם ות.ז או עוד דברים? ותודה

yoyoz

New member
הם שאלו

שם ת.ז וכתובת... זה היה ביום שני היום יום חמישי ועוד אין רשיון...):

למעלה