אני יודע שיש לפחות 30 אנשים שקוראים בפורום באופן קבוע!!! אני רוצה שכולם ידליקו נרות לזכר חללי צה"ל, נפגעי הפיגועים ונפגעי פעולות איבה נגד מדינת ישראל!!!!!!!!! אז תכנסו לאתר בקישור ותדליקו נר ע"י לחיצה על הלינק שתהיה באתר למעלה!!!
ולא רק להם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif
אני מדליק נר לכל החפים מפשע שנהרגו בלחימה אני מדליק נר לכל ילד שנהרג סתם גם אם הוא נולד לאם יהודית וגם אם נולד לאם ערביה. יהודי לא יותר טוב מערבי וערבי לא יותר טוב מיהודי ישראלי לא יותר טוב מפלשתינאי ופלשתינאי לא יותר טוב מיהודי. לכן אני מדליק נר לכל החפים מפשע שנהרגו בלא עוול בכפם
שמע זו זכותי עדיין... אין רוב מהפלשתינאים שתומכים בטרור תמיכה בחמאס אין פירושה תמיכה בטרור מכיוון שהחמאס כוללת יותר מאשר גוף טירורוריסטי. היא כוללת גוף מדיני-פוליטי זה בידיוק כמו שקרה עם הלח"י הלח"י היא כהגדרתה גוף טרור (אפשר להתווכח אם טוב או רע אבל כהגדרתה וכפעולות שנעישו על ידה היא גוף טרוריסטי) אבל היא גם פעלה בתחום פוליטי ראו זרם חרות (הכי נצ) וכמובן שלא כל מי שהצביע לחרות נחשב מחבל... ובכלל מדובר על מצב שהצד הפלשתינאי כבר מדוכא הוא לא רואה את הצד המואר של המנהרה הזאת וזו גם הסיבה אנשים שתראו שהמחבלים הם משכבות גבוהות אשר הם יותר מיואשים. כמו שמדגישה התורה שהסבל של עשיר שאיבד את כל נכסיו הוא בן אדם אומלל מאוד...