חשוב...!

kokata

New member
חשוב...!

אתם כל הזמן אומרים ערוץ המפגרים ולולא ערוץ המפגרים לא היה דרגון בול זי בישראל אז ניראה לי שהשתקתי אותכם לא?

Son Gohan

New member
לא נראה לי שזה היה משנה לרוב כאן...

הרוב במילא מורידים את הפרקים ביפנית או אנגלית ככה שזה לא ממש משנה....

Piccolo

New member
היי היי היי

לא צריך להסחף נכון, לא תרגמו באופן מושלם.. ונכון, לפעמים הטעויות שלהם ממש מסריחות.. אבל תמיד אפשר לצחוק או לבכות מזה.. אבל עדיין צריך להעריך שהם סוף סוף הביאו את הסידרה הזו.. ועוד מיפנית! עד עכשיו אני בשוק מזה.. באמת כל הכבוד להם על היוזמה.. לא הבנתי למה הם התאמצו בחיפוש אחר שמות חדשים לדמויות אבל מילא... מה שנעשה נעשה.. ובינתיים אפשר להינות מהאיכות של הפרקים על מסך הטלוויזיה בסלון.. וכל פעם שנמאס לראות את זה בעיברית, יש לך את האופציה לכבות את הטלוויזיה ולראות את הפרקים במחשב ביפנית,אנגלית,טורכית או איך שאתה רוצה. תהנו מכל העולמות!

.....

מה אכפת לי מאיך שזה נראה בטלביזיה יש לי פרקים ב-DIVX באיכות של DVD הרבה יותר טובה מטלביזיה, וכמו שאמרתי זה בילתי אפשרי לצפות בעברית עם התרגום הדפוק היה עדיף שהיו מביאים את האמריקאי עם מקסימום כתוביות למטה

Gohan

New member
אז אל תראה

נותנים לך אצבע אתה רוצה את כל היד? הדיבוב היפני הכי טוב שיש, ומזל שהם לא הביאו באנגלית. אז כמו שאמרתי מקודם, לא מוצא חן בעינייך? אל תראה. אף אחד לא מכריח אותך.

....

אני באמת לא רואה ולדעתי האנגלית יותר טובה מהיפנית האמריקאים מעולים בלהתאים קולות הם עשו עבודה מעולה, חוץ מהמנגינות ומוסיקות רקע, של היפנים זה יותר טוב

trunks ssj1

New member
זה לא מתאים לי להסכים ...

THE MYSTICAL SAIYAN אנחנו רק רבים בדרך כלל
אבל אני מסכים איתו הפעם

trunks ssj1

New member
"אופס"

זה לא מתאים לי להסכים "עם" THE MYSTICAL SAIYAN (איזה שם מעצבן לכתוב!!!)

אני לא מסיכים עם...

THE MYSTICAL SAIYAN אני לא היתי מתחיל לראות בלי ערוץ הילדים(מפגרים) ואין שום סיכוי שבטלויזיה איכות פחות טובה מבמחשב גם לי יש divx אבל עדיין האיכות גרועה מה אתה מוריד פרקים של 400000000gb?

Gohan

New member
זו דעתך..

אני באמת לא מבין איך אתה מסוגל לחשוב ככה, אבל, owell..אם זה בגלל האיכות, אז שתדע, שיש המון ריפים ביפנית, ככה שזה לא פרמטר..

Piccolo

New member
מה טוב בזה???

חרא של דבר, תוריד את הקטע של הקול של הסופר סיאן בפעם הראשונה (נמנע מספולירים) באנגלית.. תשמע איזה זוועה זה! מעניין אבל איך זה יהיה בעיברית

הודעה

הפרקים!!! החדשים!!!!!! בערוץ!!!!!!!!!!!! הילדים!!!!!!!!!!!!!!!!! מתחילים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בשבוע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בתודה

למעלה