חשוב!!

Sababush

New member
חשוב!!

אוקי, HELP ME OUT!! תנסו לחשוב מה יתאים לבלו להוציא בתור הסינגל הבא מהדיסק החדש? תכתבו את שלושת השירים שהכי הייתם רוצים שבלו יוציאו בתור סינגל... במקום הראשון השיר שאתם הכי רוצים
בבקשה תעשו את זה, זה מאוד חשוב! אה, וגם אם אתם מכירים מעריצים שמסיבה זו או אחרת עוד לא נכנסו לפורום, תשאלו גם אותם ותכתבו כאן
ביי לירון

Dani Ryan

New member
אוקי...בחירה קשה...

אז ככה זה בחירות שלי,של חברות שלי,ושל עוד מישהי... דני(אני)- 1.Flexin 2.riders 3.Dont treat me like a fool דניאלה- 1.u make me wanna 2.flexin 3.supersexual ליאור- 1.Flexin 2.u make me wanna 3.aint got you בת-אל- 1.Flexin 2.Riders 3.u make me wanna ואחותי מתעקשת גם...אז הדר- 1.Flexin 2.Like a friend
3.Riders ניצן- 1.Riders 2.flexin 3.invitation רות- 1.Flexin 2.riders 3.u make me wanna חחחחחח..
זהו בערך.

Sababush

New member
פשששש

בקיצר אנשים אוהבים את FLEXIN´... קשה לי לראות את זה בתור סינגל מצד אחד אבל מצד שני, אם כל כך הרבה אנשים אוהבים את זה, אז למה לא? חחח

לדעתי

מה שמתאים זה: privacy don´t treat me like a fool she told me ובעצם פעם כשחשבתי על זה לבד הגעתי למסקנה שכל השירים מתאימים. הם לא יוציאו שיר איטי, כי עכשיו הם הוציאו את sstbthw , אבל נראה לי שהסינגל הבא יהייה אינווטיישן (14). הוא מתאים לפליי ביי כמו שוואן לאב מתאים לאול רייז

למעלה