חשוב!

meke10

New member
חשוב!

תקשיבו.. כמה פה אמרו שאיתן לא בנאדם טוב. הוא מיתנהג ככה כי מירב מחרפנת בתאכלס אני לא בנאדם שרוצה לריב אני נגד זה אבל אם אחת כמו מירב הייתה עושה לי ככה כמו שהיא עושה לאיתן אני הייתי מיתחרפנת. איתןן מלך! מתה עליו אומר בדיוק מה שהוא חושב הוא הכי אמיתי שם אני במקומו הייתי כבר הולכת ולא הוא ממשיך בדרך שלו הוא לא אומר לא אני לא יקלל אותה כי אולי הצופים לא ירצו ככה איתן
הוא עושה מה שהוא חושב ולא מה טוב לנקודות החיים שלו הוא כן הוא בנאדם מדהיים ואני מתה אליו אז תבינו כבר הוא ככה אך ורק בגלל מירב... הוא מדבר מהלב לא מה שהוא חושב שהיה טוב לצופים וזה מדהים לדעתי..!

zyyhgy

New member
את בדיוק כמוהו..

את לא מבינה את חומרת המעשים שלו... מה לעשות לא כולם שונאים חופקים אלימים חלקנו אוהבים תפוזים וזה בסדר שאת אוהבת את איתן כי את רוצה מיץ תפוזים לארוחת בוקר שלך זה בסדר! רק אל תתלונני כשתקבלי את המיץ תפוזים ואז שעות הוא יחפור לך...

מה ? חח ההודעות שלך ממש לא קשורות

תמצא החיים כיא תה היחיד בפורום שמתנהג כמו ילד קטן ורושם הודעות שליליות

zyyhgy

New member
אם כבר זאת את שכותבת הודעות לא קשורות

כי את אומרת שאיתן צודק...

DarkDevil1

New member
אני במקום איתן

באמת הייתי מרביץ לה או חונק אותה למוות ואני לא צוחק

בבקשה תיעוד לילד עם פוטנציאל לפושע...

תראו מה גודל כאן... עומר, פרפר אנא העבירו תגובה זו הלאה, זה חמור

DarkDevil1

New member
פיי שתקי שתקי

מי את חושבת שאת שאת תבקרי את מה שאני אומר לא ביקשתי ממך דעה ואת לא איזה אחת שמחליטה איזה הודעה מוחקים ואיזה לא אמרתי מה שאני מרגיש וזאת זכותי אם זה לא מתקבל על דעתך את יכולה לדחוף את דעתך לאת יודעת בוללל איפה

zyyhgy

New member
איזה פוטנציאל לפושע?

לכל אחד יש זכות להביע את הדעה שלו הוא לא היה באמת חונק אותה.. זה היה בהגזמה.. אבל אינלי מושג מה אתה רוצה ממנה באמת

גם עליי אתה מאיים? חחחח

הילד הפיצי הזה מאיים עליי, כמה מצחיק זה שלחת אותי לדחוף דברים - אני תוהה האם ככה אתה מעסיק את עצמך ? שומרים הגיע העת לשים קץ לדרור בפיהם של ילדים כאן.

zyyhgy

New member
מה? שאלתי אותו מה הוא רוצה ממירב לא ממך

ומה הילד הפיצי מה הקשר?

לא אתה, הוא פשוט איים עליי הפיצי הזה

אז הגבתי לו לא לך... השרשור כאן מטעה לפעמים :)

DarkDevil1

New member
איפה את רואה איום?

שכל תקשיבי לבנאדם החכם שאמר לך שזה בכלל לא פוטנציאל לפושע

אני לא יודעת למה אבל..

התגובה הזאת הצחיקה אותי.. תקשיבו נראלי עדיף לכולם שתמחקו את השרשור הזה! ______________________
חופשייה ומאושרת..
ואם ארצה אגיע ל

שניר ג

New member
תקשיב לעצמך....

"באמת הייתי מרביץ לה או חונק אותה למוות ואני לא צוחק"

ShacharRB2

New member
צודקת

גם לדעתי זה מדהים ואמרת בדיוק מה שאני אומר כל הזמן הזה די כבר עם ההתעללות הזאת מירב הביתה!!

למעלה