חשוב!!

מישהי61

New member
חשוב!!

תקשיבו.. אני מתגייסת עוד חודש וחצי... ואני יודעת שהתקופה הזאת עוברת אבל ממש ממש ממש ממש משעמם לי אני לא מוצאת את עצמי ממש!!!!אני נכנסת למחשבות מעצבנות מרוב שיעמוםםםםםם אוףף.. אני יוצאת ומבלה ובאמת שאני מנסה לא להשתעמם!!.. אבל כמה אפשר לצאת וכמה אפשר לבלות דיי!!!! נמאסססססס.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!! =(

ADAKI15

New member
....

מה את רוצה שיתנו לך תאיריכם של הצגות ילדים או מופעים בחנוכה שלא תשתעממי??? לכי לעבוד לא תשתעממי ותעסי קצת כסף יותר פשוט מזה??

Lital1989

New member
חח מזדהה..../images/Emo39.gif

רק שאצלי זה כבר חודשיים וחצי לא חודש וחצי, אז המצב שלי יותר גרוע משלך..אלא אם כן יקבלו את הערעור שלי.. בכל מקרה, מה אני אגיד לך תנסי לעשות דברים אחרים.. P: ותראי שזה יעבור מהר ובצבא עוד תתגעגעי לתקופה הזאת...

phoenixTheGod

New member
חח לי יש בכלל 3 חודשים וחצי

ויש כאלה שאפילו יותר. עבודה עכשיו קשה למצוא, רק עם פרוטקציות. תמצאי לך איזה עיסוק מעניין. אני למשל לומדת לבגרןות במתמטיקה בחורף, ולא מספיק זה, החלטתי גם לעשות עוד תרגילים של פסיכומטרי כדי לשפר את החשיבה. וזה מעסיק טוב מאוד. פשוט תתחילי עם איזה פרוייקט, ותדבקי בו, זה בטוח יעביר לך את השיעמום.

tati16

New member
חחח מכירה את זה מקרוב..

אני האחרונה מבין החברות שלי שמתגייסת וסוף סוף זה הגיע.. אני מבינה כמה את מחכה לזה.. אבל תקחי הכל באיזי.. תנסי למצוא עבודה משהו מזדמן.. כי מניסיון לא מעסיקים אנשים לחודש וחצי.. תטיילי.. תצאי לקניונים.. ולא חייב לבזבז! חחח בואי נגיד כזה דבר.. כל מה שרצית לעשות ולא היה לך זמן לעשות אותו.. זה הזמן אז לסיכום שתהיה לך תקופת המתנה מהנה.. ומקווה שכמה שיותר מעניינת.. ובכלל שיהיה לך גיוס קל =]

אצלי זה עוד 4 חודשים =\ חרא מצב.

וגם אני יוצאת מבלה ואפילו עבדתי תקופה לא מבוטלת. אבל באמת שנמאס...

iti4

New member
בידיוק כמוך..

גם אני במצב הזה... אז הפתרונות הכי טובים הם פשוט לעבוד הרבה (לי יש שתי עבודות) כל יום בערב לשבת עם חברים על סרט/נרגילה/או סתם לדבר, מידי פעם לצאת לחופשות עם חברים וכאלה (צימרים שישישבת במלון זה לא עסק יקר 500 שקל.. וזה פשוט יעבור..והכי חשוב: תנסי ליחיות...ולא לנסות לחשוב מה לעשות כל הזמן כי אז זה לא יעבור לך....

למעלה