חשוב..

Fall In Girl IM

New member
חשוב.. ../images/Emo79.gif

טוב זה משהו שמפריע לי כבר מלא מלא זמן.. בזמן האחרון אני לא מדברים בשיט על פוב! כל הפורום סתם מוצף בשטיות, כשהוא אמור להיות מוצף בדברים על פוב... הפורום הפך למין צ'אט אבל ממש. כל אחד והעניינים שלו שלא קשורים לפוב בגרוש. זה לא שיש לי בעיה עם זה שמדברים על הדברים האלה.. אבל במידה. כאילו קצת לדבר על שטוית וזה, אבל כמה אפשר?!?! זה כבר לא פורום פוב... ועכשיו תגידו "אבל אנחנו אוהבים את פוב ושומועים אותם" וזה אבל זה לא זה... זה פורום פ-ו-ב! אנחנו אמורים לדבר עליהם ועל דברים שקשורים עליהם... בסדר יצרנו קשרים אחד עם השני אבל לא צריך להפוך את הפורום לפורום צ'אט... גם כל השרשורים : שרשור חיובי סיכום שבועי קורבן השבוע זה זה או זה זה כד' הם לא קשורים בשיט לפוב!!!! (עם באחד מהם מזכירים את המילה פוב זה לא עדיין לא קשור...) תיכנסו לפורום של יוני בלוך ולהקתו תראו את הפורום שלהם... וגם תראו את הכללים שלהם... (מצורף למטה) לא אכפת לי עם תתעצבנו עליי עכשיו או אפילו תסלקו אותי מהפורום. אני מנסה להסביר לכם משהו... ועם לא שמתם
חצי מהאנשים שפעם כתבו בפורום כבר לא כותבים ואני בטוחה שזה בגלל שכבר לא מדברים על פוב...

Fall Out Liel

New member
בגלל שאין לי כוח לפרט../images/Emo45.gif../images/Emo168.gif

אבל..אני כותבת את גיליון פוב ואני מחפשת חדשות, כרגע אין לי הרבה, הם נכחדים>< [חס וחלילה טפו טפו טפו עם חסה מעל]

טוב קל לך לדבר אבל כשפותחים פינות ומשחקים

שכן קשורים לFOB אף אחת לא שמה זין.

2DarK AnGeL2

New member
צודקת...

כמה שפותחים פה משחקים אליהם... הם עוברים מהר מאוד דף... פתחו פה משחק על השיר הכי טוב, תמונות מקליפים... ועוד שאני לא ממש זוכרת חבל שלא שמים עליהם אם יהיה לי זמן אני אפתח את המשחק עם התמונות... אבל רק אם יהיה לי זמן..חחח

falloutgirl XD

New member
אני היחידה שלא מסכימה איתה? +../images/Emo214.gif

קודם כל בקשר לפינות: אני שמה לב שקל לך מאוד לדבר כי את לא פותחת שום פינה ואם זה כל כך מפריע לך שבקושי שיש פינות על פוב את מוזמנת לפתוח אחת כי אין שום כלל בפורום שאוסר על זה. אם את רוצה אני יכולה שבוע אחד לא לפתוח את הפינות שלי (שרשור חיובי, הקורבן השבועי ושרשור עצבים) וכל מי שיש לו פינות שלא קשורות לפוב לא יפתח את הפינות שלו באותו שבוע ותראי שהפורום יהיה יבש, אולי לא לגמרי אבל עדיין. וכמו שבלה אמרה, כשפותחים פינות ומשחקים על פוב באמת אף אחד לא שם זין עליהם ולא משתתף בהם אבל בפינות שלא קשורות לפוב אנשים הרבה יותר משתתפים. ואין מה לכתוב עכשיו על פוב, הם בסיבוב הופעות עכשיו וקליפ הם לא יוציאו כל כך בקרוב וגם כשיצא הקליפ החדש בקושי שדיברו עליו. ועוד הבהרה, ממש לא נראה לי שפוב יגיעו בקרוב לארץ כי בתכלס אנחנו לא עושים מאמצים להביא אותם לפה והם לא יבואו לפה מעצמם ובגלל זה אנחנו צריכים לעשות כמה שיותר מאמצים להביא אותם לארץ ואלבום אחד לא מספיק ובמיוחד כשאף אחד לא משתף פעולה איתו. הכל קשור בקהל המעריצים, אם המנהלים או וואטבר של פוב יראו שקהל המעריצים של פוב גדול בישראל הם יעשו כמה שיותר מאמצים להביא אותם לישראל כי בלי שהם ידעו שקהל המעריצים גדול פה הם לא יביאו אותם כי זה לא משתלם להם ואנחנו יכולים לגרום להם להבין שקהל המעריצים שלהם גדול בישראל. ולא, אני לא פסימית.. אני פשוט מציאותית ומנסה לעזור כמה שיותר לפורום ולתת הצעות ודרכים שאפשר להביא איתם את פוב לארץ. ואם לא שמת לב אז גם בהודעה שלך שאמורה להיות קשורה אך ורק בפוב את הכנסת את פורום יוני בלוך ולהקתו שממש אבל ממש לא פאקינג קשורים לפוב. ואני לא יודעת אם ניסית לפרסם את הפורום שלו או משהו כזה אבל בכל מקרה את די סתרת את מה שאמרת בכל ההודעה. ואף אחד לא מתכוון לסלק אותך מהפורום, זאת זכותו של כל אחד להביע את דעתו ולהיות בפורום הזה. ובאמת אבל שבאמת נמאס לי שנפתחות הודעות שאומרות "לא מדברים על פוב בפורום" וכאלה ומי שפותח אותם גם אל מדבר על פוב תמיד ולא פותח שום פינות על פוב או פינות שלא קשורות לפוב ובסוף ההודעה תוקעים משהו שלא קשור לפוב ואחר כך פאקינג מתפלאים למה יש פה דברים שלא קשורים לפוב אז לפני שמישהו שולח את ההודעה שאומרת שהפורום מוצף בשיט שיסתכל טוב טוב על ההודעה שלו וישים לב אם גם בה אין שיט וברוב המקרים יש. אני יודעת שחפרתי אבל זה עיצבן אותי.

3has3

New member
../images/Emo45.gif אני גם חושבת ככה..

למרות שאין שום דבר רע בפינות האלו

MATAN1323

New member
וואלה צודקת!

תחשבו על זה יש בזה משהו אחרי הכל זה פורום של פוב..

XxXxEdenXxXx

New member
../images/Emo45.gif צודקת...

אני ממש ממש מסכימה, והאמת שגם אני כבר לא מגיבה פה הרבה, ולא נכנסת הרבה כי אין לי על מה להגיב, ושום דבר פה לא מחדש לי שומדבר על פוב ... תהרגו אותי שאני נותנת ת'דוגמא הזו, אבל למשל בפורום של MCR תיכנסו, ואחרי שעה יתווספו מלא הודעות חדשות, תמיד אפשר לקבל שם מידע מהיר זמין ואמין על MCR בכל שעה ועל כל נושא. ובנוסף לזה ישנם שרשורי
לדברים שלא קשורים למכר. וחבל שפה זה לא ככה,
כי באמת ככה הפורום הופך לסוג של "צ'אט" וניהיה לאט לאט די שומם .....

למעלה