חשוב

בעד חוק דוברת..

למה בעצם החוק הוא בסדר..למרות מה שאומרים? =] התכוננו לניפוץ כמה מיתוסים..

Nike07

New member
ועדת דברת קבעה עתיד טוב יותר לחינוך

בישראל. אתה מסתכל רק על הסיסמאות (כמו כל ימני שחי את חייו בסיסמאות ואשליות)!!! ועדת דברת קבעה שלא ניתן לקבל את חוסר היעילות על מערכת החינוך במדינת ישראל!!! נקודה. כל העולם המערבי פועל ככה וגם אנחנו נפעל (לפחות כך אני מקווה). כל מי שמתנגד לזה חושב רק איך לברוח הביתה מוקדם יותר. כמובן שהוא אינו מושלם אך עיקרו הוא שינוי המערכת החינוכית הכושלת הישראלית (בקיצור מחכ"י ;)).

Nike07

New member
אם אתה מחתים אנשים נגד דו"ח דברת

אז כמות הדם באלכוהול אצלך קטנה ביותר.

SpyKid

New member
תשמע, לכל אחד יש זכות לדעה משלו

בנושא. חוץ מזה שאני מעולם לא הייתי שיכורה וגם אני נגד דו"ח דוברת

Nike07

New member
זה היה בצחוק כן???!!!

אני מכבד את דעתו של האחר גם אם אני מתנגד לה.

Nike07

New member
נמאסת כבר!!!מספיק!!!

תפסיקי לסתום לי את הפה כל פעם שאני לא מסכים איתך!!! אני אמשיך להגיד את מה שאני חושב ונקודה!!! אם החלום שלך לדפוק את המדינה הזאת אז שלי לא.

beatman

Member
הוא הוכחה שאנחנו מדינת הקונדום

מרגיש בטוח גם כשדופקים אותו.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אוי זה היה ענק!!!

למעלה