חשוב

holgersen

New member
חשוב ../images/Emo70.gif

יש פה חורף (בקטנה) מה שאומר קרטון של קרמבואים (חיסלתי כבר שליש),טרנינגים (כיף גדול),אויר צלול של אחרי גשם (עונג עילאי) וגם... ידיים קרות
אנשים,לפני שאתם נוגעים בזין,כוס,ציצי,גב,תחת או כל חלק גוף אחר אנא מכן/ן, דאגו שהידיים יהיו חמות! את צעקת ה-"אההההההה קר!" ששיחררתי ברגע שידה הקפואה של ידיזתי נגעה לי בזין שמעו רוב שכניי. אז לתשומת ליבכם
*ידיזה-מילה שלי ליזיזה עם אלמנטים קלים של חברות (מתקשרים לא רק שחרמנים). שבת שלום

voguemaster

New member
מניאק../images/Emo70.gif

יש לך קרמבואים ואתה לא משתף ב-wealth ??? פשוט רוע לב... (אגב איזה קרמבואים ? כי אני אוכל רק מנבואים (לכל הלא מיודעים - מיוצרים ע"י גלידות פלדמן
)

P u s s i c a t

New member
לא נוגעת בקרמבואים

אבל פלדמן הם ממש לא לעניים. הפריזר שלי עמוס לעייפה בגלידות והארטיקים שלהם. אין עליהם. ואגב - כשכן אכלתי קרמבואים הייתי קונה פעמיים שלוש בשבוע חבילה של 40 ומחסלת בלי לחשוב פעמיים. פעם בעת מצוקה אפילו הגעתי למצב שאכלתי את הקשים בצבעי הזעזוע. צהוב זרחני וורוד בוהק...
אבל בעקרון - כש-אכלתי, זה היה בעיקר מוקה. חולת קפה - כבר אמרתי?

רק למען הסדר הטוב

ידיזה זה המצאה של כמה אנשים פה בפורום ואני בינהם אז בבקשה לא לגנוב
אני אף פעם לא אגע במישהו עם ידיים קרות אבל אני גם חושבת (מניסיון) שיש כאלה שהקור דווקא כן מדליק אותם אז לא צריך להכליל

holgersen

New member
../images/Emo12.gif

נשבע שבחיים לא ניתקלתי בידיזה בפורום,כך שמבחינתי אני המצאתי:). אין לי שום דבר נגד קור,אבל יש קור ויש קיפאון. את מכירה את זה שנכנסים בחורף למקלת חמה ואז המגע הראשוני בין הרגלים הקפואות למים החמים נותן תחושה של שריפה? זו הייתה התחושה. על שריפה בזין אני מוותר;)

../images/Emo24.gif הולגרסון אתה יודע מה אומרים

מוחות גדולים חושבים בצורה דומה בכל מקרה ברוכים הבאים

emh

Member
הנה ההוכחה:

כמעט לפני שנה, פיה ומכשפה כתבה את הביטוי הזה בשירשור הראשון שלי בפורום, ומאז היא שינתה את הניק שלה, אבל היא עדיין כאן בפורום בשם - פיונת כבר לא מכשפונת.

emh

Member
לפני שנה הוא היה חדש לי

ולכל מי שהגיב לזה בפורום אז. אני לא זוכר שמישהו אמר אז שידיזה היה קיים מלפני.

emh

Member
גנב רעיונות!!!

המילה ידיזה הומצאה עבורי לפני שנה בפורום. וזה שזה כתוב בפורום בהחלט אומר שלממציא המקורי יש זכויות יוצרים!!! לך תוכיח עכשיו שאתה המצאת את זה קודם....
מגע קר בהחלט יכול קצת להקפיץ אותי, לא חייבים לצעוק.

holgersen

New member
באמת לך תוכיח ../images/Emo4.gif

אז יאללה מוותר לכם על הידיזה,לשלי אקרא חביזה שזה שם איום שמזכיר חביצה ולכן בטוח שאף אחד לא חשב עליו קודם.

נראה לכם???

קודם כל יזיזה זאת מילה ישנה אבל מה זה ישנה...לא אשת הנחש ולא הולגרסון ולא אמה המציאו אותו אז אל תחמיאו לעצמכם כ"כ!!! אההה...וקרמבו לבן של שטראוס זה הדבר!!!

emh

Member
ידיזה עם -ד-

ולא טענתי שאני המצאתי את זה, מישהו או מישהי בפורום המציאו את זה לפני שנה באחד השירשורים הראשונים שלי בפורום.

לורן29

New member
בנוסף לקרמבואים (בטעם מוקה!)

יש גם סחלב ואני עשיתי סחלב משודרג בחלב קוקוס! גררררר!!

למעלה