חשוב!

beckham17

New member
שלי...........

האמת אין לי מה לכתוב...... אבל אני עדיין מנסה לחשוב... טוב, הנה: 1. אני מדריך כבר שנה ו-10 חודשים(!!!!!!!!!!!!!!!!!!) ולא, לא נמאס לי....... (למרות שבטח לחניכים שלי נמאס...) 2. אני אוהב הרקדות, אבל לא כשזה מאוד מאוד מוגזם. 3. אהבתי נורא את חודש אדר בישיבה שלי, חוץ מערב פורים, כשכולם השתכרו... אז ברחתי הבייתה!!! 4. וזה וידוי כואב
: התמכרתי לפורום הזה!!!!!!!!!!!!!!!

mayakol

New member
מצטרפת לאריאל

גם אני התמכרתי לפורום הזה... שנתחיל להגיד את המנטרות של סדנאות הגמילה או שנוותר על זה?

בגללך ובגלל אריאל, חברי הפורום...

בס"ד יוזמנו ביום מפגש הפורום לסדנת גמילה שתינתן בחינם (המימון יעשה ע"י תפוז)... אני מיד מתחיל להכין את הסדנא...

mayakol

New member
סדנת גמילה זה למי שרוצה להיגמל!

ומישהו אמר שאני רוצה??
וחוץ מזה, שעדיף שבמקום שתפוז יממנו לנו את זה, שישקיעו את הכסף בסידור הבעיות בשרתים שלהם, עדיף! ועוד משהו- אתה באמת רוצה שניגמל, ליאור? האינטרס שלך כמנהל פורום זה עוד ועוד מכורים כמונו!

mayakol

New member
מה אתה אומר?! ../images/Emo3.gif

ידעתי שזה היה בצחוק... גם אני עניתי בצחוק!!

שרוך

New member
לא רק אתה

בס"ד הי אריאל לא רק אתה מתמכר אבל לצערי אני מתחיל להתמכר לעוד פורום וזה ... פורום גיגמום איזה יום שמח לי היום נתפח פורום גיגמום !!! שרוך

mayakol

New member
ל- SK77

אפשר להסתכל על מה שאחרים כתבו... זה עשוי להביא רעיונות!

sk77

New member
o.k אז ככה..........

אני עושה 7 יחידות מתמטיקה 8 יחידות אנגלית ו-5 יחידות פיסיקה. פסיכולוגיה,ספרות וביולוגיה -אקסטרני. שנה שעברה עשיתי צניחה חופשית. בחופש הגדול הייתי בהודו, ואני בחוג יוגה. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------סתאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאם---------- אני דור 11 (!)בא"י אני מדריכה בסניף עולים ואני לא אוהבת כ"כ ספגטי.

מכירה את הסיפור על דג הזהב?../images/Emo19.gif

רק 3 דברים!? אתם ממש לא מכירים אותי אז איך יעזור שאספר 3 דברים על עצמי!? מה ע ה- 3 האחרים שאני לא אספר? ובכלל באיזה תחום!?

sk77

New member
תלוי איזה סיפור.............

מה את כ"כ לחוצה?!
זה לא בגרות! תרגעי, תרשמי כמה דברים על עצמך-ברור שלא מתוך זה יכירו אותך פתאום אבל זה נחמד ומוסיף.

mayakol

New member
אז אם קשה לך להסתפק בשלושה

אני נותנת לך אישור לכתוב כמה דברים על עצמך שבא לך!
העיקר שתכתבי!!!

למעלה