חשוב

yoavl1

New member
איזה שם??? איזה שם??? חדל קשקשת!

יש פיגועים. אנשים נהרגים על ימין ועל שמאל. נפצעים ונהרגים, ואתם אם השם הזה שלכם. מאז שחר ההסטוריה כבר אומרים השם יקום דמם....מתי הוא נקם דמם?? האלוהים שלך כנראה מחבל פלסטיני!! אתה לא רואה מה קורה סביבך???????????????????????????????????????????????

CANDY MAN

New member
בינתיים "השם" דופק רק את היהודים...

אז לא הייתי ממש פונה אליו בזמן צרה... אולי שהמצב יהיה טוב אז יבואו כל החכמים הגדולים ויגידו שזה בעזרת השם אבל כמובן שזה לא חוכמה... ממש כמו להראות שאירוע כתוב בתנ"ך אחרי שהוא קרה כבר מן הסתם... או כמו להאמין בדמות שמישהו המציא או כמו להאמין באגדת ילדים כמו התנ"ך... או כמו... טוב הבנתם את הפואנטה...

yoavl1

New member
אתמול דווקא שמעתי "הוכחה" חדשה

לקיומו של אלוהים. מישהי בת 70 כמעט אמרה לי בשיא הרצינות שיש אלוהים והנה ההוכחה. הטילים שפיספסו את מטוס "ארקיע" בדיוק בחנוכה - זה נס חנוכה! היא שכחה לומר שנהרגו ישראלים במלון במומבסה ובסניף הליכוד בבית שאן. נס עלק!

CANDY MAN

New member
והיא שכחה עוד משהו קטן....

שהיא הייתה צעירה יותר נרצחו 6 מיליון יהודים בשואה... ממש מחולל ניסים האלוהים הזה...

La Gamba

New member
מומבסה זה גם נס

קטן. כששמעתי מה קרה, שמכונית רצה אל תוך המלון והתפוצצה, לא האמנתי שמדבר כזה נורא נהרגו "רק" 3. גם ה3 שנהרגו זה דבר נורא בפני עצמו. אבל דמיינו את האפשרות השנייה

yoavl1

New member
עכשיו הגזמת...לא מתאים לך...

כשריסקתי שריר בתאונת דרכים אמרו לי בבית חולים (מישהי דתיה), שצריך לברך ברכת הגומל שזה נגמר רק בשריר.... ואמא שלי כמו איזה פסיכית אמרה "כן...באמת....צריך..." על מה יש לי לברך הגומל? על זה שריסקתי שריר בתאונה???? כמו שהיתה מישהי שהייתה 3 פעמים ליד פיגועים ורק כמעט נפגעה..... אמרו שיש לה הרבה מזל משמיים..... אני חושב דווקא שאם היא הייתה כל כך הרבה פעמים כמעט קורבן, אז אין לה כל כך מזל. אתם לא חושבים?

La Gamba

New member
לא אמרתי שזה

נס גדול שבזכותו נאמר תודה לאלוהים שזה קרה. לפי דעתי ניסים קורים בדברים הקטנים שאני רוצה להאמין בהם
(פיו, המורה לא הגיעה היום...) אני פשוט אומר שזה היה יכול להיות הרבה יותר גרוע. (קוראים לזה להסתכל על חצי הכוס המלאה). זה קרה לי גם בתאומים, שהסתכלתי על זה וראיתי עד כמה המטוסים האלה היו מלאים... אבל, לא אטען כעת שאלוהים גדול.

לירן2002

New member
אתה לא רוצה להאמין, אל תאמין!../images/Emo31.gif

אבל אתה תכבד את רגשותיהם ואת אמונתם של הזולת, כולל את שלי! בנוגע להערה המגעילה הזאת, שאתה מתאר את אלוהים כרוצח- תתבייש לך! אתה מגעיל אותי! יהודי אמיתי לא מדבר כך על בורא עולם!

yoavl1

New member
לא. אתה תכבד את הדעה שלי!

אני אבל בפיגועים בדיוק כמוך, כיהודי, כישראלי, כפטריוט, כאוהב חיי אדם. ואתה וכאלה כמוך לא מפסיקים כבר לזבל בשכל על בורא עולם.... אני לא חושב שאלוהים רוצח, מהסיבה הפשוטה....אין כזה דבר אלוהים!!! יצאתי מתוך נקודת הנחה שיש אלוהים כדי לענות לך... אבל אני לא אומר לך שהוא רוצח. בסדר...?? אני רק אומר שהנה החודש "סגרנו מכסה" של 44 הרוגים!! בשואה 6 מיליון, בלבנון 800, ביום כיפור 2700 (היום שבו כולם הלכו לבית כנסת כדי להתפלל....איפה התגמול מצידו של אלוהים?) אני ממש שמח שאני מגעיל אותך,זה רק מראה שאני שונה ממך וזה בסדר מבחינתי להיות שונה ממישהו שחושב שיש לישות כל יכולה בשמיים שליטה על הנעשה פה. ואני יהודי אמיתי. באמת. רוצה לבדוק בתעודת זהות שלי? עלק בורא עולם! תן לי סיבה למה הוא טובח בנו!!

למעלה