חשוב!

cassie88

New member
חשוב! ../images/Emo12.gif

בגלל שערוץ 3 בברוגז עם "וורנר ברוס" (נכון עצוב?!) אז "הסדרות הכי טובות בעולם" עדיין קיימות, אבל לא בערוץ 3... קיצרררר נראה לכם שערוץ 3 יקנה באפי מ-UPN? לפי מה שהבנתי יש להם זכויות על כל העונות וערוץ 3 מנסה לקנות סדרות מהר מהר... מה דעתכם? איילת

Angelus

New member
הלוואי

שמעתי על זה היום בבוקר.. ממש חבל אם זה באמת ייקרה.. אני מנוי של YES והלוואי והם יפתחו ערוץ חדש עם מלא סדרות ועונות חדשות מהתחלה עד הסוף.. באפי אנג´ל סמולוויל מכושפות חברים דוסון סימפסון בנות גילמור סאוות´פארק. קיצר אנחנו צריכים איזה רשת טלווזייה אמריקאית שתשדר בישראל

smgfan

New member
ממש כרגע ערוץ 3 החזירו לי אי-מייל

על הודעה שכתבתי לפני איזה כמה שבועות! והיא היתה קשורה לשידור הסדרה על ידם! לצערי, הם רשמו לי שהם לא יכולים לשדר את הסדרה כי אין להם זכויות על הסדרה וגם כי אין בכוונתם כרגע לרכוש את הזכויות ולשדר את הסדרה...
וה-^&^%$$&%$ האלה עוד ביקשו בסוף ההודעה, "תמשיכי לצפות בערוצים 3&4"...

IDOffryn

New member
ערוץ 3 בברוגז איתם???

אממ אולי כל הסדרות שלהם הם WB: חברים מכושפות סמולוויל סברינה ER ועוד כמה.... וגם זה לא ממש קשור לחברה כי עובדה שבאפי הייתה משודרת גם בWB אבל הייתה משודרת בערוץ 2(למרות שלפי מה שהבנתי החברת הפקה הייתה של FOX) זה משהו מוזר כמו שחברים מופקת ע"י WB ומשודרת בNBC אז אני בעצמי די מבולבל מכל הקטע...

buffstar

New member
לי טוב עם ביפ...

ערוץ חביב, שעות שידור נוחות, שידורים בלופים, פירסומת מעצבנת ביותר(טוב זה מינוס...) אבל אני אוהבת את הפירסומות לסרטי הבורקס

IDOffryn

New member
כן הפרסומת נחמדה..

אבל כשאתה רואה 4 פרקים ברצץ של באפי ביום שישי ואת מת שהפרק הבא יתחיל הפרסומת הזאת הופכת למעצבנת מאוד!

talrv

New member
הנה בא ההסבר..

למרות שהסברתי את זה בערך עשר פעמים היום, בכל אחד מהפעמים זה מלווה בגררר ארג רצחני לעבר ערוץ 3, אני אשמח להסביר עוד פעם. אולפני וורנר ברודרס תבעו את ערוצי זהב על בעיה בתשלומים. הם דורשים להוריד את כל התוכניות שהם מייצגים מערוץ 3, עונות חדשות ושידורים חוזרים (לאיזה סדרות מדובר נגיע בהמשך). זה לא אומר שזה יהיה רק בערוצי זהב, מדובר בכל מה שמשודר דרך ICP, ערוץ 3 של הכבלים (שידועים לאחרונה יותר כ"כלבים") והסדרות המדוברות בערוץ 3 של יס. עכשיו, אולפני וורנר ברודרס זה לא הרשת WB. יש את האולפנים, ויש את הערוץ. אלו שני דברים נפרדים. האולפנים מצלמים הרשתות קונות. באפי למשל מצולמת בFOX ומשודרת בUPN (בעבר רשת WB), חברים מצולמת באולפני WB ומשודרת בNBC. הערוצים המדוברים בערוץ 3 שיירדו הם: חברים, ER, בנות גילמור, הסופרנוס, הכי גאים שיש, דרו קארי, של מי השורה הזאת בכלל, משמרת שלישית, והסדרות העתידיות שהיו אמורות להגיע לערוץ birds of prey ו-six feet under. מכושפות וסברינה מקורם בפרמאונט, סמולוויל ודוסון ועוד בקולומביה (אני כמעט בטוחה בזה..). יכול להיות ליותר מערוץ אחד הסכמים עם רשת מסויימת, אבל לא נראה שזה יכול להיות על אותן הסדרות. קשת מחזיקה בזכויות על באפי, ערוץ עשר על אנג´ל, ואני בספק אם ערוץ 3 יילכו על UPN, לפי מה ששמעתי הם הולכים על דברים אחרים. לגבי יס, הם יוכלו לעשות הסכם על הסדרות האלו עם וורנר ברודרס רק בסוף 2003, הם החלו בגישושים ראשוניים, אבל המחירים של WB גבוהים מאוד ליס, הפרשים ענקיים.

למעלה