הנה בא ההסבר..
למרות שהסברתי את זה בערך עשר פעמים היום, בכל אחד מהפעמים זה מלווה בגררר ארג רצחני לעבר ערוץ 3, אני אשמח להסביר עוד פעם. אולפני וורנר ברודרס תבעו את ערוצי זהב על בעיה בתשלומים. הם דורשים להוריד את כל התוכניות שהם מייצגים מערוץ 3, עונות חדשות ושידורים חוזרים (לאיזה סדרות מדובר נגיע בהמשך). זה לא אומר שזה יהיה רק בערוצי זהב, מדובר בכל מה שמשודר דרך ICP, ערוץ 3 של הכבלים (שידועים לאחרונה יותר כ"כלבים") והסדרות המדוברות בערוץ 3 של יס. עכשיו, אולפני וורנר ברודרס זה לא הרשת WB. יש את האולפנים, ויש את הערוץ. אלו שני דברים נפרדים. האולפנים מצלמים הרשתות קונות. באפי למשל מצולמת בFOX ומשודרת בUPN (בעבר רשת WB), חברים מצולמת באולפני WB ומשודרת בNBC. הערוצים המדוברים בערוץ 3 שיירדו הם: חברים, ER, בנות גילמור, הסופרנוס, הכי גאים שיש, דרו קארי, של מי השורה הזאת בכלל, משמרת שלישית, והסדרות העתידיות שהיו אמורות להגיע לערוץ birds of prey ו-six feet under. מכושפות וסברינה מקורם בפרמאונט, סמולוויל ודוסון ועוד בקולומביה (אני כמעט בטוחה בזה..). יכול להיות ליותר מערוץ אחד הסכמים עם רשת מסויימת, אבל לא נראה שזה יכול להיות על אותן הסדרות. קשת מחזיקה בזכויות על באפי, ערוץ עשר על אנג´ל, ואני בספק אם ערוץ 3 יילכו על UPN, לפי מה ששמעתי הם הולכים על דברים אחרים. לגבי יס, הם יוכלו לעשות הסכם על הסדרות האלו עם וורנר ברודרס רק בסוף 2003, הם החלו בגישושים ראשוניים, אבל המחירים של WB גבוהים מאוד ליס, הפרשים ענקיים.