חשוב!!

doroni64

New member
חשוב!!../images/Emo11.gif

מישהו יודע אם ערוץ 3 מתכנן בזמן הקרוב לעשות שידורים חוזרים של העונות הראשונות של דוסון???

Dawson girl

New member
אוי, נקודה רגישה. ../images/Emo10.gif

אין לי שמץ מושג, ולא נראה לי שלמישהו יש.. אבל חכי לעוד תגובות. בכל מקרה- ברוכה הבאה

doroni64

New member
זאת נקודה רגישה גם אצלי...

אפילו הגעתי למצב ששלחתי מכתב להנהלת hot כדי לשכנע אותם לעשות שידורים חוזרים של העונות הראשונות... יש פווווול פרקים שאני מתה לראות שוב.... אגב אחלה פורום!

Dawson girl

New member
באמת אחלה פורום ../images/Emo13.gif

אגב את לא היחידה ששלחה אימיילים לערוץ 3, יש פה עוד כמה שעשו את זה. אני לא, העצלנות

doroni64

New member
חחחחחחחח

חבל אולי אם הם יראו הרבה תגובות זה יעזור...

אם אני לא טועה.. נדמה לי שאין להם

את הזכויות שידור של העונות הראשונות...אבל.. יכול להיות שאני מתבלבלת עם תוכנית אחרת...

את לא טועה ../images/Emo66.gif

אבל הם הבטיחו שכשתגמר העונה השישית הם יקנו שוב את הזכויות שידור לעונות הראשונות. שיעשו את זה כבר!

I LOVE PACEY

New member
שלחתי להם אימייל...

והם החזירו לי תשובה שבנתיים לא יהיה את העונות הראשונה אבל יהיה שידורים חוזרים של העונה האחרונה בספטמבר...

doroni64

New member
אוףףףףףףףף../images/Emo10.gif

לא שווה... ראיתי את העונה הזאת כל כך הרבה פעמים.. אני מתה שיחזירו תעונות הראשונות.. אלב תודה בכל מקרה על התשובה...

1Shir

New member
דוסון קריק - שידורים חוזרים.

עונה 3 שודרה שידור חוזר פעם אחת בלבד. עונה 4 - 2 שידורים חוזרים. עונה 5 - שידור חוזר אחד. עונה 6 - עדיין לא שודרה שוב. לעונות 1,2 היו 2 שידורים חוזרים (4 פרקים בשבת ויומי בצהריים) בקיץ 2001 ומאז לא היו. חוץ מזה, אם יש לך דיוידי, באפשרותך לרכוש את הסדרה. אני באופן אישי נגד כי אני עדיין עם הוידאו.

למעלה