חשוב, נא לענות מהר!

orbanneo

New member
אופיר תודה אבל זה לא היה מעליב..../images/Emo9.gif

ואני חושב שאני דוגמא מצויינת לנקודה אותה מנסים להוכיח כאן...

מפגרת הוא התייחס אליו כדוגמה ובצורה

היפוטתית וואי אנשים סתם מתנפלים על אנשים...

עכשיו זה שי....

חי, אתה וואנבי אשכנזי, אז שתוק את פיך. אם אתה לא מעוניין לצאת לטיול, בבקשה ממך, קח לך אוהל ותישן בבית ינאי עם עופר שכטר (אופיר יכולה לארגן לך את המספר שלו).

YaLdoNet 4 EveR

New member
וואי כולכם אפסים אחד אחד..

דבר ראשון אתם חייבים תודה לאבא של שי, כי הוא לא עובד אצלכם - וגם אם התוצאות לא לטעמכם - הוא טרח בשבילכם! אז תלמדו להודות במקום להתלונן על הכל.. דבר שני אם יש לכם בעיה עם כסף, וסביר להניח שיש לרובכם כי זה פול כסף - אז תעלו את הבעייה הזאת בהודעה ותנסו לפתור אותה, בלי לצעוק על כל העולם ואחותו, כי המצב הכלכלי של כל אחד ואחד מכם הוא לא בעיה של אף אחד. דבר שלישי, אם יש רעיון אחר - אז במקום לריב תבקשו משמרית שתשנה את הסקר בשבילכם או משו לאיזה יום יומיים וככה תחליטו. וזהו תפסיקו כבר לעצבן אחד ת'שני, אתם בחיים לא תארגנו ככה שומדבר! וזהו 2.

YaLdoNet 4 EveR

New member
ובקשר לסעיף השני..

כשאני אומרת "תפתרו אותה" (את הבעיה הכספית) אנלא מתכוונת לקחת הלוואה מהבנק, אלא לעבוד על הוזלת עלויות, כמו לנסוע באוטובוס במקום עם גילה ולהביא כל מה שצריך מהבית ולאו דווקא לקנות.. סתם רעיונות.

אם את לא משנה עוד חצי שעה את הסקר

את מודחת מתפקידך בטקס קלון שיקראו בו קריאות ביניים של: "מוות לשמרית" "מוות לכל המנהלים של תפוז"

מדבר לא, ים כן!

בצער רב אני מודיע על ביטול הטיול למדבר. אבי אמר שאם אין ליווי של מבוגר, הוא לא מרשה לי לצאת, מבואס עד מאד מדבר עם חפי ודני, וכנראה שגם להם את אותו סיפור... אז אדון אהרון (רוני) רן, הציע, טיול ים אל ים... ולא חוף אל חוף! זה שונה, המסע הוא מים תיכון אל ים כינרת.... שלושה ימים, וישנים בכינרת... יוצאים מחוף אכזיב ומגיעים לכנרת... [דסי אצלי היום, אנחנו בונים מסלולים, נא לשאול את ההורים במהירות!]

למעלה