חשוב מאוד !!!

ALL IN

New member
חשוב מאוד !!!

אני לא יודע מי תיכנן את השלט פרסומת במחלף קפלן אבל מי שאחראי על זה צריך לבקש אלף פעמים סליחה ולהתפטר, זו דעתי בכל מקרה. על מה ולמה? יש שלט שכתוב עליו "אל תתנו לאדישות" ושלט נוסף במרחק של כמה מטרים שכתוב עליו "להרוג אותם" בליווי תמונת שלושת החטופים (שאלוהים ישמור עליהם), בכל אופן, בפעם הראשונה שראיתי את זה כנראה פיספסתי את השלט הראשון, וזה פשוט נראה נורא!!!!!!!!!!! אני מבקש, עם כל הרצון הטוב של מי שעשה את זה, אני יודע שזה רק מכוונה טובה,או שתצמצמו את זה לשלט אחד, או שתמצאו חלופה שווה אחרת. תחשבו שחלילה החמאס או החיזבאללה יפספסו את השלט הראשון .

nzkiwi

New member
ארגוני טרור לא מושפעים מפרסום, אלא

משטיפות מוח. הם בטח לא יחליטו לעשות משהו בגלל חוסר הבנה של השלט. ואם הם כן יפספסו אז הם יגיעו לקריה, שם לא יפספסו אותם, או ש... אני לא רואה בעיה בחלוקה של השלטים, להפך, זה מה שלצער כולנו עלול לקרות.

שלוליה

New member
שאחמדניג'אד יראה את זה -

זה לא הבעיה.. הבעיה היא הרגשות של האנשים שפספסו את השלט הראשון

nuerenberg

New member
נורא ואיום!!

ואני חשבתי שרק אני מטומטם. התמונה יושבת אצלי בניייד, כבר חודש וחצי. לא יכולתי שלא לצלם ולהראות לחברים משלמור. באיזה צהרים הזויים, בחזרה מסאונדהאוס דרך ג'ינה, כמעט נחנקתי מחמוץ/כבוש כשראיתי את זה....אתה מגיע מכיוון רח' המסגר ואז אתה רואה, משפשף עיניים כלא מאמין - "להרוג אותם"...וגם אחרי שאתה מגלה את השלט השני, אתה עדיין חש את הצמרמורת הזו. ניצול כל כך רע של המדיה. לא כיף. לא טוב. רע. חסר רגישות.

ערן גפן

New member
זה בכוונה..

המקום והמדיה לא נבחרו במקרה. המקום - הכניסה לקריית הממשלה.. המדיה - השלט המפוצל המדגיש את האמירה. קרנית גולדווסר העדיפה ברגע שראתה את האופציה החדה הזו, והיו אלטרנטיבות יותר "עדינות" אבל גם היא וגם אנחנו הרגשנו, שחייבים כאן אמירה חדה שתשבור את האדישות. בפגישה האחרונה עם קרנית היא דיווחה עם התגובות הרבות בעקבות השלט אשר עורר רבים להרים טלפון ולהציע עזרה, גם ארגונים ועמותות פנו אל המשפחות בעקבות השלט ואפילו מוסדות לימוד.

צימט

New member
מוזר שזה לא היה מספיק ברור לקהל...

לא היה דבר ברור יותר מזה, עברתי, התרשמתי, האפקט לדעתי הוא חזק וכל הכבוד לאישה המדהימה הזאת היא משהו נדיר ואני מקווה שהבעל שלה יחזור אליה במהרה היא מרוויחה זאת ביושר, הייתי מצרף אותה להסברה של ישראל בחו"ל מעבר לנושא החטופים. הקמפיין עצמו אמיץ וחזק חותך את הבטן בדיוק במקום שכואב.

ריין36

New member
זה באמת נראה רע!

גם אני ראיתי ולא קולטים את החיבור בין שני השלטים. הרבה נהגים קולטים רק "להרוג אותם".

למעלה