חשוב! מאוד!

חשוב! מאוד!

לכל הפרופלורים היקרים. עבדתי עליכם, זה לא כ"כ חשוב. בא לי לכתוב הודעה ולפתוח שרשור כי מלא זמן לא עשיתי את זה. אז הנה אני עושה את זה. וואו, ממש מרגיש טוב. רגע, אני גם צריך לכתוב פה משהו.... משהו שיגרום גם לכם לכתוב משהו.... מממ, קשה.................................אה! טוב אז לגבי אמממ...... טוב נו אין לי נושא. נו.. שמישהו יעזור לי!!!! אההההההה..... מממ... בואו נהפוך את זה לשרשורשיר..: Wish You Were Here Pink floyd So, so you think you can tell Heaven from Hell, blue skies from pain. Can you tell a green field from a cold steel rail? A smile from a veil? Do you think you can tell? And did they get you to trade your heroes for ghosts? Hot ashes for trees? Hot air for a cool breeze? Cold comfort for change? And did you exchange a walk on part in the war for a lead role in a cage? How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, Running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

אעעעע

שירשורשיר זה שלי!! תמצא נושאים אחרים לפתוח עליהם שירשורים

חחחחחחח אין לך חיים

יאללה רוצים משחק מגניב לשחק פה? טריוויה אני מתחילה אוקי מה אתם חושבים על חזי ברסי (חזי הכל מאהבה) א. שהוא חילזון עם שבלול ב. שהוא חשופית מאוסה.... ג. הוא ילד נחמד ורגוע...... ומתוק וחתיך (הא בדיחה ובה) ד. שהוא חבר של מרקו ה. כל התשובות נכונות ענו לי בבקשה חזיייייייייייייייייייי הכל מאהבהההההההההההההה

mean girl 16

New member
נכון

עומר המעאפן ניסה וניסה ולא הצליח להוציא לי בובה היום. חזי תעשה לי בובה!

who is this

New member
זאת אשמת המכונה!!

וחוץ מזה? אני לא בובת פרווה מספיק טובה?

עומר- הייתי מתקשר אליי להתייעץ.

אגב אור,ציפי,אסתר ובר(למרות שאת לא בפורום)- מה שלום הילדים שלי ומה השמות שנתתם להם?

mean girl 16

New member
שמו בישראל - דל פיירו.

ושלומו מצויין. הוא תלוי כרגע על החלון במכונית של אבא.

מה?!

הבובה שלך ניראת כאילו הוציאו אותה ממצעד הגאווה... את באמת רוצה שיחשבו שאבא שלך הומו?!

omer628

New member
אני יכול לענות בשמה של בר

השם שהיא נתנה לבובה שלה זה חזי ואת הבובה שלה גנבו עוד כשהיינו בקיניון
אבל היא גילתה את זה רק אחרי זה...

ASTAR3

New member
לא נכון!

איתי אני מסכימה לך לפתוח בשרשורשיר....זה בתכלס לא של אור...והגונב מגנב....

אהמ

כל השרשור הזה הוא הוצא מהקשרו אחד גדול.. ואור, את יכולה למחול על כבודך ופעם אחת לתת לי לשרשרשיר.

למעלה