חשוב מאוד!!!!!!!!!

כן...אל תשכח ילד....יש אנשים שגם

עובדים?U KNOW....והיום לדוגמא אם אתה לא יודע זה יום מאוד מיוחד...היום זה ה-10 לחודש...מה שאומר לנו האנשים ה"מבוגרים" זה ה ההההההההרבההההההה מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוד קניות בקניון......

ואאי ...מה לא...חחח....

את באמת רוצה פירוט??? אז ככה : קניתי ג'קט ג'ינס מדהים של דיזל ואחד ג'ינס קרוקר. קניתי 4 חולצות...כל אחת יותר מדהימה מהשניה...חחח...אני לא יודעת איזו מהן ללבוש מחר לעבודה...חחח... וקניתי מגף אחד מ-ה-מ-ם בצבע שחור. משו באמת ליגת על. ..וזה מה שהספקתי היום...יש גם מחר...חחח...

cjharm

New member
כל עוד יש לך

מטרות. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

omer landau

New member
לדעתי זה מסתכם בשלושה אנשים

את גיל ואלעד חחחחחח וזה לא אומר לי הרבה העשירים לחודש זה לא משתנה קצת מאדם לאדם??? זה נראה כאילו יש ביננו פער של המווווון שנים לא יודע למה אבל כולה שנתיים חחחח לא?

אני חושבת שיש פה עוד כמה....

מה ? אנחנו רק 3 אנשים עצמאים פה???? יאבאלה איזה פחד....
עד עכשיו לא שמתי לף...

harmless

New member
האמת שעבדתי אבל התפטרתי

בגלל כל מיני סיבות:אבא שלי נפטר, עברתי ניתוח להשתלת קרנית ועכשיו אני חורשת לפסיכומטרי-שיהיה ביום שני. אח"כ נחזור לחפש עבודה

omer landau

New member
אני ממש ממש מצטער אבל אני זז

אני חייב לישון דחוף אבל דחוף אני נרדם בישיבה גם חחחחח ביי ביי לילה טוב אני מבטיח שמחר אני איהיה פה יותר ביי ביי לילה טוב

שני דברים-

דבר ראשון- גם אני עובדת (she works hard for the money) אבל המשכורת מגיהע ב1 לחודש!: )) והכל יורד מהחשבון ב10... תחח.. נותן לי 9 ימים מלאים של אשלייה...:)) וב- לא חייבים להיות עצמיים כדי לעבוד עומר....לידיעתך (למרות שסביר להניח שידעת את זה כבר...:)))

אהובי!!!!!!!!!!!!!

שלום לכם.... !!!! אני מצטערת שאני כאן רק עכשיו... חברה שלי חזרה היום מחודשיים בדרום אמריקה אז הייתי אצלה.... :)) בינתיים אני מתעדכנת במעשיכם להיום... הודעות למיניהן...:)) אז... אני גם כאן!!!!!!!! בנוסף לכולכם... נשיקות~

shipper heart

New member
בעע...למה אבא לא יכול לבחור ימים

אחרים להיות על המחשב?! גרררר חח בעעע אין לי כוח לעשות כלום ואני מצודדת ואני לא רוצה ללכת לכלא מחר...בעעע אה ואני אפילו לא יכולה לפהק כמו שצריך כי כשאני מפהקת כואב לי הגרון....ואני מאושרת כי לא נכשלתי במ"מ...חחח אני אהיה מאושרת מזה עד המבחן הבא שלי נשבעת לכם...ומחר יש מכושפות... מישו פה?

אני כאן... אוף להמ דווקא שאני מגיעה

כולם הולכים?????? ראיית שדקה לפני ההודעה שלי היה כאןו ממש שוקק... ואז יובל ועומר לכו, אבל לפי החישובים שלי סוזי קשת גל ותרי עוד כאן.... wher are you girls??

למעלה