חשוב מאוד...

• פותח הנושא Fixit
  • פורסם בתאריך

Fixit

New member
חשוב מאוד...

היי...אני בת 17 ואני מראשון לציון ומאז שאני זוכרת את עצמי אני רוצה ללמוד משחק ...התקבלתי לתלמה ילין לפני שנתיים אבל בגלל בעיות בריאותיות לא יכלתי ללמוד שם ועכשיו אני רוצה לקחת את זה מדרגה אחת למעלה ואני לא יודעת איך לעזעזל אני... איך אני מתחילה ללכת לאודישנים ליהוקים וכו אני צריכה עזרה כי אני מריכה לצבור כמה שיותר רקע...כי אני עוד שנה וחצי נוסעת ללמוד משחק בחו"ל ואני צריכה לצבור ניסיון...אם תעזרו לי אני ממש אבל ממש אודה לכם...

שאלה

איפה בחו"ל את נוסעת ללמוד? ספרי לי קצת לאן את נוסעת ואיך את יודעת שזה יתאפשר שנה לפני שנסעת... אני אוספת מידע בנושא כי גם אני חושבת בכיוון, רק שהתכניות שלי הן לאחרי הצבא. תודה! (וסליחה שההודעה שלי לא ממש קשורה לשאלה שלך.....)

Fixit

New member
טאשה...

היעד שלי הוא ארה"ב שם אני אלמד אומניות הבמה....איך אני יודעת? קלות...יש תוכנית של שנתיים וחצי לפני הנסיעה ללימודים בחו"ל שמכינה אותך ומסבירה לך כיצד יתנהלו החיים בחו"ל ואיל מסלול הלימודים הולך שם....אל התוכנית נרשמים בשגרירות של ארה"ב-ישראל...יש שם תוכניות לימוד ויזות וכו'...

לוריי

New member
באותו הראש ../images/Emo6.gif

היי אני בדיוק באותו הראש שלך.. מתכוונת ללמוד משחק בחו"ל. מה את עושה עם הצבא? על בסיס מה את יוצאת? באיזה ביה"ס את הולכת ללמוד משחק בחו"ל? איך הגעת לתוכנית הזו? כל אחד יכול להתקבל אליה? כמה היא עולה? אממ.. סליחה על הצפת השאלות, תודה מראש, לורי

Fixit

New member
לוריי

מהצבא שיחררו אותי על 24-רפואי.... תכננתי ללמוד או בברקלי שדווקא לא כ"כ קשה להתקבל לשם...או ל UCLA זו אוניברסיטת לוס אנג'לס... לתוכנית הגעתי אחרי שהפנו אותי בשגרירות ארה"ב -ישראל...ואת פשוט מתכננת ששנתיים וחצי לפני הנסיעה את נרשמת ושם מעדכנים אותך בכל מה שקשור ללימודים בחו"ל...משיגים לך מקום במעונות או מארגנים דירה וכו' וכן, כל אחד יכול להתקבל אליה (לפחות ככה אני חושבת) את פשוט צריכה לשלם...אבל זה סכום סימלי.. מקווה שעזרתי לך...

לוריי

New member
באמת?!

תשמעי אני חייבת לדבר איתך.. לשאול אותך שאלות יש לך אי מייל או אי סיק יו או משהו, שלא נשגע את כל הפורום? תודה, לורי

למעלה