חשוב מאוד

grifonmon

New member
חשוב מאוד

שלום אנשיעם מה המצב!!! אני חדש בפורם במקרה שמתי לב אליו לא נראה לי שאני יהיה בו הרב כי אני שונא פורמים מי שמעוניין לנהל שיחה רצינית על דיג'ימון ואולי להקים אתר מוזמן לתקשר איתי ב- ICQ 199813701 או באי מייל [email protected] אפשר גם לשתף קבצים יש לי מלא סרטונים מלא פרקים מלאים מכל העונות את כל הסרטים עד לחמישי כולל שירים תמונות ואם מישהו רוצה לבנות אתר שיפנה מהר GrifonmoN

אלונה X

New member
ברוך הבא...

זו פעם 1 שאני ביכלל טורחת לברך חדשים, אבל ברוך הבא!

grifonmon

New member
תודה

תודה על זה "שטרחת" להגיד לי שלום סתם!!! אגב מה בקשר להצעה שלי תפני אליי באי סי קיו או משהו ביי

שלום לך, גריפונמון!

ברוך הרא ואני מקווה שתרגיש כמו ב-
ושתשתלב טוב!

Digi Lista

New member
אמממ חבר'ה,בקשה קטנה...

בואו ננסה להפסיק קצת את עניין הפיכת כול השרשורים לאוף טופיק,בסדר?... זה לא שאני אמחק כול דבר שלא קשור,אריב איתכם(ולמה לי?) או אחליט להקפיד על חוקים כמו בהרבה מקומות אחרים(זה לא הסגנון שאנחנו רוצים לפורום,נכון?
...)אלא שזה דיי מבלבל את נושא השרשור המקורי. אז כן,אין לי בעיות שנדבר בינינו גם בשרשורים השונים על דברים שקשורים אלינו יותר מאשר לפורום-באמת שאין לי בעיה,להיפך, אני המון פעמים משתפת פעולה ומדברת בעצמי איפה שלא "האוף טופיק הרשמי"(איזו הגדרה מופלצת...
)כי זה פשוט יוצא תוך כדי כתיבה,אבל לפחות נשתדל כדי שלא יהיו כאן רק אוף טופיקים,הולך?

אלונה X

New member
אני לא אשמה שיש לי מה להגיד

ואני בטעות הופכת כל שירשור לאוף (הסימנים לא עובדים...) פשוט יש לי מה להגיד. אני אנסה לא להפוך כל שירשור לאוף...

Digi Lista

New member
אני מכירה את העניין../images/Emo3.gif...

לכן אני מחליטה על חוקים ולא דורשת או מוחקת כי זה לא באוף טופיק,רק ציינתי שכדאי שנשתדל קצת כדי שלא יהיו בלאגנים

Digi Lista

New member
ברוך הבא?../images/Emo12.gif

ציינת שאתה לא ממש אוהב פורומים,לי אישית לא ברור למה,אם כי כמובן שזה עניין של טעם ואני מקווה שתיראה כמה אנחנו נחמדים(אני צנועה ואובייקטיבית לחלוטין,כמובן
) ותשנה את דעתך
בכול אופן אם החלטת לנסות,ברוך הבא
אני בטוחה שמהר מאוד תרגיש כאן כמו ב
(אני צריכה למצוא משהו חדש להגיד לחדשים,רעיונות למישהו?...)

למעלה