חשוב מאוד... אנשים, מישהו יודע אולי את הסבב הופעות של אביב גפן או יודע אולי איך אפשר לדעת...
ג גן כתום New member 18/6/02 #1 חשוב מאוד... אנשים, מישהו יודע אולי את הסבב הופעות של אביב גפן או יודע אולי איך אפשר לדעת ...
ל ליאורנ New member 18/6/02 #2 אאאאאמ אני לא יודע תאריכים אבל אני יודע שבנשף יום הולדת הוא אמר שהם יציאו ביולי לסיבוב בהיכל התרבות ואמפי וואהל
אאאאאמ אני לא יודע תאריכים אבל אני יודע שבנשף יום הולדת הוא אמר שהם יציאו ביולי לסיבוב בהיכל התרבות ואמפי וואהל
מ מלאך בגן החטאים New member 18/6/02 #6 אבל זה חופש גדול!!!ילדה!!! אם יש לך איזה חברה במרכז ואם לא את יכולה לכחת חברים ולישון שם לילה אחד באיזה אכסניה או אפילו בסקי שינה לילה אחד זה לא נורא
אבל זה חופש גדול!!!ילדה!!! אם יש לך איזה חברה במרכז ואם לא את יכולה לכחת חברים ולישון שם לילה אחד באיזה אכסניה או אפילו בסקי שינה לילה אחד זה לא נורא
י יהלום אדום New member 18/6/02 #8 בקשר לחשוב מאוד ../images/Emo36.gif כשתדעו משהו לגבי סיבוב ההופעות שלו, תוכלו להגיד? או מאיפה אני יכולה לברר לגבי סיבוב ההופעת?
בקשר לחשוב מאוד ../images/Emo36.gif כשתדעו משהו לגבי סיבוב ההופעות שלו, תוכלו להגיד? או מאיפה אני יכולה לברר לגבי סיבוב ההופעת?
ל ליאורנ New member 18/6/02 #9 הצע שלי....... תבואו כולם לניצנים כרטיס גם לא כזה יקר וגם נעשה איזה פגישת פורום שבחיים לא היה בפורום הזה[לפחות זה מה שידוע לי ]
הצע שלי....... תבואו כולם לניצנים כרטיס גם לא כזה יקר וגם נעשה איזה פגישת פורום שבחיים לא היה בפורום הזה[לפחות זה מה שידוע לי ]
S sodomy New member 18/6/02 #10 אני בעד..../images/Emo54.gif למרות שאני חדשה פה ולא מכירה כמעט אף אחד...בעצם אני לא מכירה פה אף אחד...עצוב.. אינספור שבילים ויציאה רק איפה היא...???
אני בעד..../images/Emo54.gif למרות שאני חדשה פה ולא מכירה כמעט אף אחד...בעצם אני לא מכירה פה אף אחד...עצוב.. אינספור שבילים ויציאה רק איפה היא...???
י יהלום אדום New member 18/6/02 #15 גם אני בעד../images/Emo45.gif למרות שגם אני לא מכירה כאן אף אחד אישית... אבל נכיר שטויות
ג גן כתום New member 18/6/02 #16 גם אני ../images/Emo13.gif רעיון טוב. ואם אף אחד לא מכיר אף אחד- אז נראה לי שנסתדר טוב מאוד...
Y yellow cheese New member 18/6/02 #14 גני יהושוע-ת"א../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif שם נמצא האמפי וואהל.. המקום הזה מעלה בי אסוציאציות נוראיות
גני יהושוע-ת"א../images/Emo26.gif ../images/Emo23.gif שם נמצא האמפי וואהל.. המקום הזה מעלה בי אסוציאציות נוראיות