חשוב מאוד!

חשוב מאוד!../images/Emo62.gif

היי בנות עם כל ההודעות שיש פה לאחרונה על כך שאין לעוברים דופק רציתי לספר לכן על אחותי שנכנסה להריון והרופא אמר שאין דופק ונתן לה הפנייה לגרידה. היא לא וויתרה והלכה לחוות דעת שניה, לרופא אחר והוא דווקא אמר שיש דופק והכל בסדר. והיום יש לה תינוקת יפיפיה ובריאה בת 8 חודשים.תארו לכן מה היה קורה אם היא הייתה מוותרת ועושה את הגרידה? ומבהיל לחשוב כמה עוד נשים עשו גרידה למרות שהעובר אכן היה תקין והיה דופק? לכן אני אומרת שאם אומרים לכן שאין דופק כדאי ללכת לעוד רופא.

Galit29

New member
צודקת אבל בדרך כלל

שומעים שאין דופק ואז מזמינים שוב ליום אחר (אני חושבת)

נכון

זה קרה לי בהריון הראשון. לא שמעו דופק, אז זימנו אותי פעם נוספת והיה דופק.

blue4u2

New member
אני בעד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ולדעתי לא מעט

רופאים בימינו ממליצים אפילו להמתין עוד שבוע ורק אחרי בדיקה נוספת לקבוע תור לגרידא, כי טעויות יכולות לקרות (לצערנו הרב) ומעבר לזה הדופק לעתים מתפתח שבוע אחרי המועד ה"ידוע" וממש חבל להרוס ככה חיים של זוג ושל העובר עצמו.... אבל אין ספק שהמשבר קיים וזה עצוב נורא... שמחה עבור אחותך שהכל הסתדר לבסוף

תמרלה

New member
דיעה נוספת זה אף פעם לא מזיק

בכל מצב תמיד טוב לשמוע עוד דיעה נוספת, אבל גם אם לא הלכת לעוד דיעה , כשאת באה לעשות גרידא עושים לך אולטראסונד ובודקים שוב אם אכן הממצאים נכונים, והסיכוי לטעות קלוש! לצערנו, למרות שהיו מקרים מעולם! ואם את לא סומכת על הרופא שלך אז בטוח שכדאי לשמוע עוד דיעה.

יולי 154

New member
לאחותי זה קרה לפני 14 שנה

לאחותי היו שני הריונות שלא ראו דופק ולכן עשו לה גרידה. בהריון השלישי, הרופא שבדק אותה בבית חולים, ד"ר ורדימון, התעקש לא לעשות גרידה, התעקש לחכות, ואחרי שבוע ראו דופק, ויש לה ילד בן 13 בזכותו! בעיקר זה חשוב במקרים שהמחזור ארוך ותאריך הביוץ בעצם מאוחר.

ולא מספיק שהרופא הראשון היה לא

זהיר וממהר במסקנותיו, הוא גם צעק עליה: אין תינוק! את לא מבינה?!!!! ודיבר אליה מגעיל ובזלזול. איזה גועל נפש, במקום להבין שאישה במצב כזה היא הכי רגישה שיש ולגלות קצת סימפטיה ונחמדות. כנראה שהוא לא צריך להיות רופא בכלל!

ori27

New member
עצוב לשמוע שיש רופאים כאלו

לגבי המקרה הספציפי שלי הרופא שלי חיכה עד השבוע ה-9 בשביל להכריז שאין דופק הייתי אצלו שלוש פעמים ורק בפעם השלישית הוא החליט שאני צריכה לעבור שאיבה, הייתי אצלו בשבוע ה-7,8,9 .ז"א במשך 3 שבועות .

למעלה