חשוב מאוד!!!!

miki16a

New member
חשוב מאוד!!!!../images/Emo165.gif

אז ככה עברתי בין פורמים לנוער...וראיתי פול שטויות שחילונים כותבים כמו על גוש קטיף,עמונה,החייל שייבש את "הרמטכל" ועוד הרבה...ונראה לי שרוב מה שהם כותבים זה מה שהם יודעים מהתקשורת(שמוציאה שם רע למתנחלים ולדתיים...אתם יודעים על מה אני מדבר)ועניתי קצת בחלק מהפורמים על שטויות שראיתי ושאני יודע שלא נכון או כן נכון(דברים שאני יודע אישית ולא מהתקשורת)קיצר חשבתי שאם אנשים מהפורם הזה גם יכתבו בפורמים אחרים ויגנו על הציבור שלנו. בטוח רוב האנשים שבפורם הזה יודעים מקרוב על מקרים שהתקשורת מעותת אותם נגדנו אז להעלות את זה למודעות של החילונים(זה נראה לי כמו דבר בהרבה יותר חשוב מרוב הדברים שהולכים בפורם הזה) אני מקווה שהבנתם מה שכתבתי(וכן אני גרוע בכתיבה/לשון/הבעה כמו שתמ'רואים) שבת שלום

TillsWIFE

New member
אני חושבת שזה רק יעצבן יותר

אם אנחנו ניכנס פעם אחת לפורומים שונים להגיב לכל מיני הודעות שלמיטב ידיעתנו לא נכונות. הדרך הטוב היא (גם בחיים וגם באינטרנט) להתשלב בפורומים שונים ולתת דוגמא אישית, להראות על גבי האינטרנט שמה שהולך בתשקורת הוא ברוב המקרים שקר.

miki16a

New member
לא אמרתי

להיכנס לפעם אחת אלה בדיוק את מה שכתבת אחרי זה "...להתשלב בפורומים שונים..." זה מה שהיתכונתי ואמרתי...

TillsWIFE

New member
לא בדיוק ניסחת את זה ככה

אז סליחה שלא הבנתי אותך.

דאאאא

New member
ניסיתי לעשות את זה תקופה מסויימת...

אבל רק כתבתי משו שלמשל אני אישית ראיתי כולם התעצבנו עלי ולא האמינו לי..:-(

זה באמת חשוב..

אני נמצאת בפורום של אילת..והיה לנו מכל מיני שיחות על כל מה שקורה וכו'...והיה לנו ממש מלא ויכוחים איתם..קיצר באמת חשוב..

למעלה