חשוב מאוד - תיכנסו...

מוגלי7

New member
חשוב מאוד - תיכנסו...

אני מאוד מאוד אוהב את הפורום הזה, אבל הפורום נהייה ממש ממש לא פעיל.. ואני רוצה לעזוב... אני יודע שאפחד לא יתגעגע אליי, ואפחד לא יכתוב הודעות כמו "לאאאאא!" ו - "אל תעזוב!!" או דברים כאלה, כי לא ממש התחברתי פה עם אפחד חוץ ממישהו אחד, עם טל. אז טל, תודה שעזרת לי בפורום. אז להתראות...

מוגלי7

New member
ועוד משהו קטנטן...

המשחק האחרון שהעליתי נמצא בהודעה שמתחתיי (נכון לעכשיו). אשמח אם תשחקו.

Pijamist

New member
חבל שאתה עוזב=(

חלק מהחדשים חושבים שבחיים הם לא יכולים להשתלב בפורום או שהם לא יכולים להתחבר, והם טועים וזה לא נכון. זה באמת נכון שלוקח זמן לכולם להתחבר ולהתשלב בחברה חדשה, הרי איך אנחנו פה? גם אנחנו היינו חדשים פעם[אולי יש חלק שגם עכשיו]ולא עזבנו וויתרנו אלה נשארנו וניסנו להשתלב בפורום והתחברנו על כולם ולהשקענו בפורום. למה אתה אומר שהפורום לא פעיל? לי הוא נראה פעיל אבל קצת פחות מאז אבל עדיין הפורום פעיל לדעתי.אם היית ממשיך ונשאר פה ומנסה היית משתלב בטוח בפורום,אבל בחרת בדרך של ה-"לעזוב את הפרום" וזה מאוד חבל. אני מקווה שתשנה את דעתך ותחזור לפה

../images/Emo45.gif

גמלי זה לא נראה כאילו שאני הולכת להשתלב פה מתישהו ואין לי אפילו מישהו 1 שאני ממש מכירה פה אבל אני מנסה.

../images/Emo10.gif../images/Emo126.gif

מה איתי, רחל??? מה, אנחנו לא חברות?? פשוט להשתלב! תראו, יש כאלה שנכנסים בתור חדשים, וכשמשחקים, או כשסתם מדברים, אז קוראים להם בניק שלהם, ואז גם בהתפקדויות וכאלה הם לא רושמים גיל/שם.. לא ממש משתתפים.. אז איך אתם רוצים שנכיר ונהייה חברים אם לא ממש יוצא לנו, לותיקים יותר, לראות את השם והגיל..? לפחות זה??? אז בסדר, יש כאלה שלוקח להם זמן ויש כאלה שפחות, אבל זו לא סיבה להתייאש! אפשר בכל הודעה שאתם רושמים לציין בסוף את השם שלכם, כמה פעמים.. ואז מכירים.. אבל אם כל זה לא עובד- תבואו למפגשי פורום! הייתי יחסית חדשה לפני המפגש הראשון, ולא ידעתי בכלל נגיד מי זה פסטיגליסט או ברי שכל הזמן מדברים איתה.. אז באתי למפגש, וראיתי שברי זו בכלל בת- ענבר, ושפסטיגליסט זה בכלל אורי.. ושבונוס זה טל.. ועוד כל מי שבא לשם, ונגיד הכרתי את דנה והבנתי שהיא חולת מצלמות.. אז עכשיו אפשר לצחוק על זה (
) כאילו.. אתם מבינים??? ועכשיו אני הרבה יותר השתלבתי.. יש המון חברים!

YUZY

New member
../images/Emo85.gif

גמני כשהיצטרפתי לפורום לא ישר אמרתי איך קוראים לי ומאיפה אני.. אבל לאט לאט.. ואני לא בקשר אישי עם אף אחד פה, אבל בכל זאת אני בקשר עם כולם דרך הפורום.. [משו כזה
חח] וואי מה דנה חולת מצלמות !?! גמנייייייי! קניתי לעצמי מצלמת וידאו לבת מצווה
ואני פשוט מטורפת על צילום ואוהבת לצלם !

גמאני

את השם שלי לא אמרתי עד למיפגש כימעט.. והדבר שהכי מגבש אותך עם הפורו זה המיפגשים ככה אתה מכיר את חברי הפורום והם מכירים אותך מתחילים להגיב להודעות שלך ומחשיבים אותך כותיק וגם מהמיפגשים אתה פוגש ילדים חדשים מיתחבר איתם וזה הכי כיף שבעולם יובל את באה למיפגש פורום?

B o N u s

New member
לי אין.. ]-;

מי שראה את הפלא שלי יודע שאני מהדורות הישנים ישנים.. P-:

B o N u s

New member
לאאאאאאאאא!!! אל תעזוב!!!

ועכשיו ברצינות, דיברתי איתך כבר במסנג'ר על כך. חבל. אבל אני מקווה שתמשיך להביט מדי פעם בפיג'מות ברשת 2.

למעלה