חשוב מאוד שכל המעריצים יקראו!!!

שרון 96

New member
חשוב מאוד שכל המעריצים יקראו!!!

צריך להציע למנהלי מועדון המעריצים לארגן הופעת מחווה בשביל הקהל בישראל, אפילו ביוון או כל מקום קרוב אחר באירופה. שיעשו חבילות בתוך החודש הקרוב. נשמע לי פיצוי מתאים. צריך להתארגן על העניין וללחוץ על מנהלי הלהקה - זה המינימום שהם יכולים לעשות כדי לפצות אותנו.

mobyboy

New member
היום בשעה 21:00 נפגשים בפארק !!

ללבוש חולצות של דפש ולחגוג black celebaration בעצמנו בואו להפגין ולהראות כוח ! אנחנו נהיה שם !!!

שרון 96

New member
במקום להתאבל צריך לעשות משהו!!!!!

עזבו אותכם ממחאות שלא יעזרו לנו לראות את ההופעה - צריך ללחוץ שיעשו הופעה במקום אחר באירופה ועוד נצליח לראות אותם לפני שהם יתפרקו.

יאאלההה בואו!

אני חייבת את זה. בואו ניסע לפארק ב-9 בערב כולנו, לפני שמפרקים את הבמה. נביא לשם מוזיקה ונעביר את הזמן. אני גם ככה מבואסת לפחות לראות את הבמה שהלהקה הכי אהובה עליי בעולם דרכה עליההההההההה

Almost me

New member
היתה התארגנות בעבר

והיו כאלו שנסעו גם ללא התארגנות. לצערינו, לסמוך על להקה שתופיע בארץ בצורה חלקה וללא תקלות זה כנראה יותר מידי בדיוני.

מה אירופה, מה?!

איך אני אגיע לאירופה!? עד גיל 18 אין לי סיכוי לצאת מהמדינה המחורב**נת הזאת. לעזאזל.

jessie_chan

New member
התארגנות של המועדון, למי שיספיק

http://www.depechemode.co.il/forum05/forum_posts.asp?TID=13073&PN=1&TPN=1 אני לא יודעת מה יצא מזה בסוף אבל חשבתי אולי אנשים כאן גם ירצו לראות. למי שגר קרוב ויספיק...

super girl 15

New member
אני חשבתי על יום חמישי!

היום הגדול שחיכינו לו לא יתבטל לנו!!!! יום חמישי בפארק!!

למעלה