חשוב מאוד!! דחוף ביותר!!

Ez sLeeP

New member
חשוב מאוד!! דחוף ביותר!!

טוב. אולי לא כ"כ חשוב. אני אוהב לעורר פרובקציות. קיסוסי-אהובי (אביעד קיסוס) וטל ברמן (האלטר-אגו שלו, או שהוא האלטר-אגו שלו, או ששניהם.. טוב, לא חשוב..) יתארחו היום בערב (18:00) בMSN. אני יודע, זה לא ממש נחמד לפרסם את זה בין דפי תפוז (אתרים מתחרים, אנד וואט נוט), אבל תפוז יסלח לי. מה גם, שתפוז הרבה יותר שווה. העניין הוא, שאני לא אהיה בביתי, בשל שיעור נהיגה, שכל הזמן נדחה מחדש, והחלטתי שגם אם ביתי עולה בלהבות, הפעם אגיע לשיעור - אז תפקידכם הוא להיכנס, לשמוע, ולספר לי מה היה. חופית - הודעה קולית משעשעת ביותר. להבא, כשמתקשרים שוב, סביר להניח שכבר שמעו את ההודעה, ורוצים לספר לך את התרשמותך. אז תעני.

Ez sLeeP

New member
חופיתי,

קשה לי עם הכינוי הזה. אולי תחזרי למקורות? אפילו HFT. נו, לימים המקסימים האלו. בשבילי. לאב יו בייב.

מגיב מהפלאפון

מנצל רגע חופשי בעבודה, בשביל להצטרף לבקשתו של בני. גם אני לא אהיה בבית בשעה הזו מהסיבה הפשוטה שאני לא יספיק להגיע הביתה מהעבודה. מרון, אם אתה יכול, בעזרת הטכנולוגיה של היום (שאתה כל כך בקיא בה) "להקליט" לנו את הראיון, נודה לך עד מאוד. איש יקר (מהסוללר).

מגיב מהפלאפון

מנצל רגע חופשי בעבודה, בשביל להצטרף לבקשתו של בני. גם אני לא אהיה בבית בשעה הזו מהסיבה הפשוטה שאני לא יספיק להגיע הביתה מהעבודה. מרון, אם אתה יכול, בעזרת הטכנולוגיה של היום (שאתה כל כך בקיא בה) "להקליט" לנו את הראיון, נודה לך עד מאוד. איש יקר (מהסוללר).

Principesa Reut

New member
יווווווווווווווווווו ../images/Emo99.gif

אני אהיה שם
אבל אין לי מושג איך להקליט... אז אני רק אספר איך היה

Principesa Reut

New member
נגמר ../images/Emo9.gif

טוב... אז דבר ראשון -
אביעד קיסוס
היה מאוד משעשע... הייתה שם אחת שכל הזמן האשימה את טל בזה שהוא נכנס באוטו של אבא שלה וברח וטל לא ידע מה לעשות עם עצמו... הוא אמר שאם באמת היה קורה כזה דבר הוא היה משאיר פרטים כי הוא אזרח ישר והגון. הזכירו את ההופעה של עברי בתיאטרון
מישהי שאלה אם אביעד יהיה שם והוא אמר שהוא לא יודע אבל נראה לו רעיון נחמד...
המממ.. מה עוד היה שם
אביעד תפוס. יש לו חבר...
אם זה מענין מישו - הילדה הכי מצחיקה ברדיו ("תוכנית הבוקררררררררררר עם ל בר... ברמ... אני לא זוכרת
) היא אחיינית של המפיקה הראשית של הרדיו.
אביעד היה מלצר והוא פוטר אחרי ששפך מרק מינסטרונה על לקוחה.
טל מלצר בפיצה האט ובטעות הפיל משולש פיצה בין רגליים של לקוחה. והמממ... אני לא יכולה לחשוב על עוד משהו חשוב שנאמר שם...

Ez sLeeP

New member
תפוס? שיט. הלכה התוכנית.

זה לא אומר שמורי עדיין לא יכולה לקשור אותו ולהכריח אותו לשמוע את כל כתבותיי Back and Foward. שיבוא להופעה. יש לנו תוכניות עבורו.

lollapalooza

New member
חומד-

מתנצלת (שוב) על קטנוניותי אבל חייבת- כשאתה כותב Back and Foward אתה מתכוון בעצם ל- Back And Forth

Ez sLeeP

New member
זה מה שחיפשתי!

כל הקונוטציות והכשירות הלשונית שלי אובדת בגלל השפעת. משעשע, משעשע, אבל כותב כמו ילדה בת 12 כשהמורדים משודר. אח. פאבלו.

lollapalooza

New member
../images/Emo9.gif לא נורא

פאבלו שווה. ואני לא רואה המורדים
(שנה במחיצת ילדים בכתות א'-ב' עשתה את שלה. אני שולטת בשמות הדמויות) אל תדאג, השפעת תלך והשפה תחזור. במהרה בימינו.

lollapalooza

New member
תיקון

לא פאבלו הוא השווה, כי אם השני, נו, מסתבר שאחרי הכל אני לא זוכרת את השם שלו (הפסד גדול). פליפה קולומבו, נו. *ושוב- הודעות שלא מעניינות אף אחד*

Principesa Reut

New member
מנואלללל../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

ולא, אני לא רואה המורדים...
ולדעתי האישית - שניהם לא שווים... אני אוהבת את מרקוס
אבאלה איזה כוסון הוא....

lollapalooza

New member
אכן, מנואל. תודה לך

*הדס בשוק מעצמה* אשפזו אותי. אשפזו אותי מהר.

tamar010

New member
*אביעד תפוס!!!!

אביעד תפוס ולחבר שלו קוראים (אני חושבת) עירד (עירד אשל נראה לי)...הם היו בחתונה של אחי (אחחח קשרים...) והיה ממש נחמד..חיחיחי

למעלה