חשוב מאד!!!

genghis

New member
חשוב מאד!!!

חברים! קודם כל אני מצטער שהודעה זו לא שורשרה - אבל זה פשוט חשוב וראיתי שהנושא נשכח. אז ככה, קראתי שפנייה לרשות השידור העלתה כי מחיר הקסטה של ההופעה היו 337 שקל זהוא מחיר מוגזם לכל הדעות. עכשיו חשבתם מה יקרה אם נבוא אליהם עם הזמנה מרוכזת? נניח נקנה 15 קלטות? כל קלטת 100 שקל? איך ? תשובות. היום. איתי. פשוט חייב את אותה הופעה אלוהית... שאני שומע במקרה ממש עכשיו...

genghis

New member
ואם אתם לא...

מכירים אותי עדיין אז אני איתי מחיפה יש לי את כל הדיסקים וגם אני חושב שמוזיקה כזו אין לא הייתה ולא תהיה לעולם (טוב נו, כאן אני רק מקווה...). משינה מנגנים את המוסיקה הכי גאונית ודגולה שנכתבה בעברית או בכל שפה. שיהיה לכם סוף שבוע בכיף. איתי. הייתי משלם הרבה מאד בשביל הופעה חוזרת...

genghis

New member
ובכלל...

למה שלא יעשו DVD רציני וברמה (לא כמו שיודעים בארץ...) של ההופעה???!! אני מכיר הרבה מאד אנשים שיקנו את זה - גם לא חובבי משינה כמונו. (נו באמת,אפילו לשרית חדד יש...פשוט אסון - אני לא משווה חלילה...) ואז זה גם יפתור לנו את בעיית הקלטת מרשות השידור!!!! במחיר אנושי! ובאיכות! הכי חשוב. נמאס לי לכתוב הודעות לעצמי תהיו בריאים.

כמה תשובות.

קודם כל, רשות השידור לפי מה שהבנתי מהשיחה עם הנציגה של הארכיון באימייל וטלפון הם מאד שמרניים - משמע לא חושבת שהם יסכימו להוריד במחיר או בכלל להוציא דיוידי. הייתי צריכה להצהיר בפני הנציגה שהקסטה היא לשימוש אישי בלבד (צפייה ביתית) ובכלל בכלל לא להפצה וכל זה.. הם שומרים טוב על החומר שלהם.. אוף אני צריכה קשרים.

שישקבב

New member
חיחיחי

אמא שלי יכולה להשיג לי את הקלטת של ההופעה בחינם פרוטקציות...

למעלה