חשוב מאד!!!!!!

B-$ide

New member
חשוב מאד!!!!!!

טוב אז ככה:יש לי חבר(כן נלה!זה עם הראסטות)והוא עלה על רעיון שהרבעייה הפותחת חשבו עליו קודם.הרבעייה קוראים לזה ליל חישגוזים,אבל מה שהוא מתכנן זה ערב של ראפ חי של ראפרים מתחילים ואם יש גם ראפרים קצת יותר מוכרים בסדר גודל של משתתפי מיק למקס. ויש ציוד ויש הפקה וכל זה ,יש מיקרופונים טובים יש הגברה,יש מיקסר ,יש די ג´יי יש כסף לארגן את הכל!(כסף להפקה קטנה ועלובה אבל יש) הבעייה האמתית היא שאין ראפרים!!!! אז כל מי שיש לו שירים כתובים וכל מי שקורא לעצמו ראפר והיה מעוניין לקחת חלק בכזה דבר אז שיפנה לאיי סי קיו הבא ויקח פרטים איי סי קיו של שליו: 10975031 יום טוב לכולם

B-$ide

New member
עוד משו... ../images/Emo62.gif

אני לא המארגן הראשי של הדבר הזה ככה שאני ממש לא מעוניין בתגובות בנוסח "אי אפשר להרים כזה דבר" או משו כמו "זה יהיה משעמם" או משו כמו "זה שאפתני מידי וצא מהסרט",מודה שזה שאפתני אבל יש ציוד והכל אז זה גם אפשרי לביצוע. ומי שכן מעוניין שלא יכתוב פה כלום,שפשוט יפנה לשליו(פאנקי ג´אם)וידבר איתו באיי סי קיו שציינתי מקודם. יום טוב!

וואלה, כבוד על היוזמה....

שוב ערב לפי הרעיון המקורי של "ליל החשגוזים" - כל ראפר מקבל זמן ומראה ת´כישורים שלו... הרבה זמן אנחנו מחכים לעוד משהו כזה, ות´אמת אני גם מגיב כדי להעלות את ההודעה שוב למעלה כי אם יש כאלה שכם יתעניינו שההודעה הזאת לא תברח להם החוצה כמו שעמד לקרות... ומפתיע אותי שדווקא הודעות כאלה לא זוכות לתגובות וצריכות ש"יצילו אותן" בעוד ששירים עם "ירידות" מצחיקות מאוד על אנשים אחרים מהפורום או סתם הודעות טיפשיות ולא קשורות אחרות כן זוכות מעניין...
נ.ב-
פה - שם

G-Ruff

New member
באמת כל הכבוד על היוזמה!

אפשר לעזור איכשהו אחי? ובאמת ראפרים מתחילים, קחו את זה לתשומת לבכם! מה אכפת לכם להופיע שוב? רק יכירו אותכם יותר טוב. יוזמה מבורכת. בהצלחה!

Gershenman

New member
פששששששש.....רעיון טוב.......

יש אנשים שצריכים לשיפה-זה באמת יכול להיות הפיתרון

B-$ide

New member
לא יקרה כלום אם לא יפנו לשליו ילדים

וגרג,כן אתה יכול לעזור,ובעצם כל מי שבאמת מעוניין שכזה דבר יצא לפועל,שיעזור בזה שימצא ראפרים שירצו להופיע,יש ציוד כבר אמרתי וזה מאד אפשרי לביצוע העניין הזה,ואם כל ראפר גם יביא ת´חברה שלו יהיו גם מספיק אנשים שיצפו בזה.אם אתם מכירים ילדים ממיק למקס דברו איתם(או שזה לא יהיה לרמה שלהם להופיע במשו כזה)כל ראפר שרוצה ויש לו 2-3 שירים או יותר יכול לבוא להופיע,זה יכול להיות דבר מאד נחמד.ואם זה יצא לפועל יהיה אפשר לארגן את זה פעם בכמה חודשים וכככה יתגלו כשרונות יותר מהר. אבל אם ההופעה הראשונה לא תצא לפועל אז לא יהיה כלום. ז"א אם ראפרים לא ירצו להופיע אז לא יהיה כלום. אני טוחן מים,אני יודע,אבל אני ממש רוצה שזה יקרה ובגלל זה אני מזכיר שאתם חייבים לפנות לשליו. יום טוב!

King_E

New member
הייתי רוצה להשתתף - כנס רגע

אני נורא רוצה להופיע יש לי יותר מ2-3 שירים שהייתי רוצה להופיע איתם אבל הייתי רוצה לקבל יותר פרטים ואין לי איי סי קיו אז בקשה שלח לי אי מייל [email protected] קינג

למעלה