חשוב מאד !

RoyceGracie

New member
חשוב מאד !

קבלו תמונה של הקבוצה שלי !.... בקיצור דרך שיש פה יש פרסומת של המחנה אימונים שיתקיים בסוכות !

frodo1

New member
מגניב, הם נראים מאוד רציניים!

מי מהם זה אתה? ואיזה אומנות לחימה ילמדו במחנה?

RoyceGracie

New member
נלמד איגרוף תאילנדי וגם

וגם דברים אחרים... המאמן שלי בעל ידע בעוד אומנויות לחימה כנס לקישור ותראה:

RoyceGracie

New member
איך אתה מגיע לשרשורים האלה ?!

ולא ממש משנה לי הכותרת. העיקר שיכנסו. אם הייתי כותב מחנה אימונים. אז רק אלה שמעניין אותם יכנסו. ככה אני יודע שיכנסו כולם.

זה בדיוק מה שאנחנו מנסים למנוע.

ומה בדיוק אתה מרוויח מזה שאנשים שזה לא מעניין אותם יראו את הפרסומת? בכל אופן, אין עונשים אלא אם כן מזהירים, אז עכשיו אני מזהירה אותך שאם תתמיד בשיטה זאת, הודעות שלך שלא תהיה להן כותרת משמעותית פשוט יימחקו.

RoyceGracie

New member
טוב. סליחה... לא יעשה את זה יותר...

המאמן שלי שלח אותי למסימה להגיע לכמה שיותר קהל...

Dragon Roar

New member
ואני מזהיר אותך

כבר כמה פעמים שאלתי אותך בקשר למפגש בפרטי. לא ענית לי! שאני יגיש תלונה? סתאאם...

"סיפור, אתם רוצים סיפור?"

זכורני, שמורתי שתחיה סיפרה לנו בעבר הרחוק סיפור: השנה היתה 1947, אינטרנט היתה מלה מלת קוד בשפת הפלמ"ח שבאה לתאר את רשת הקשר הישנה בין המחתרות. לעיתים, הרויזיונסטים שקיבלו מקלט אצל ההגנה, ביקשו עזרה ברשת האינטרנט הסודית, ע"י אמירת המילים: "דחוף", "כנסו לכאן, חשוב מאוד" ועוד מילים שונות שבאו לתאר דחיפות. מבין הרוויזיוניסטים, בלט דני, שהיה נוהג לתעתע בחבריו לאצ"ל, ע"י השמעת מילות הקוד כדי להפיג את השעמום של שעות הערב (אז לא היתה טלויזיה). בליל ה' באייר, רצה דני לבשר לחבריו על הכרזת המדינה, אך אבוי - בגלל הרגלו לתעתע בחבריו, התלמו הללו מקריאותיו הדחופות והמשיכו במשחק הקלפים (פוקר עירום במחשב). בסופה של טרגדיה, לא שעו חבריו של דני לקריאותיו - דבר שגרם לאי קיום מעגלי ההורה ההיסטורים...

וואלה??? ../images/Emo12.gif ובסוף...../images/Emo26.gif

הזאב טרף את הילד, והמצרים פתחו בהרעשה על המעוזים בדיוק כמו שאשרף מרוואן אמר???

RoyceGracie

New member
זה לא רק למתאגרפים תאילנדים !

50 שקל... זה משום שהוא רוצה שיבואו תלמידים מכל שכבות האוכלוסיה... יש לזכור שהמחנה מותאם לאנשים שגרים קרוב. והוא אינו כולל שינה !

ethanguy

New member
אתה יכול להסביר מה עושים שם ?

מתי מתחילים \ מסיימים אני גר בקריות אז אין לי בעיה להגיע רציתי להתנסות באגרוף תאילנדי

RoyceGracie

New member
אני לא יודע יותר מידי...

תתקשר למאמן שלי.... הוא אדם מאד נחמד...

למעלה