חשוב לקרוא...!!!

DANDI 30

New member
חשוב לקרוא...!!!

אומנם ברגע האחרון אבל אף פעם לא מאוחר... אנשים שאין להם איפה להיות בערב החג אנא צרו איתי קשר במסרים ונשמח לעזור לכם

../images/Emo45.gif כל הכבוד על היוזמה והרצון הטוב!!!!

אני מחכה לקציצות הפרסה אם ישארו

DANDI 30

New member
מקסי כנסי שניה אני אגלה לך סוד...

קציצות פרסה זה בפסח לא בראש השנה... אבל את מוזמנת לכוסא מאחשי (קישואים ממולאים), מאודה, אורז עם חמוד...

הייייייי לאט לאט כי אני לוקח לי זמן להבין....

מה זה אורז עם חמוד?????? יש חמוד שעומד על האורז? אם כן אני רצה!!!!!!!!! מאודה? לא מכירה.... אחכה לקציצות פרסה שלך גם לפסח אם צריך.... (טפשה שכמותי
למה חשבתי שזה בראש השנה חחחחחחחחחחח ) ולגבי הכוסא מאחשי (נשבעת לך שזה נשמע כמו קללה) לא מכירה את הסגנון שלכם... אישית עושה (ואוהבת את מה שיוצא
)... אם נשאר משהו תני לי סימן...אם אהיה באיזור אקפוץ לקחת 1

DANDI 30

New member
מקסי במיוחד בשבילך לאט לאט

אורז עם חמוד זה אורז לבן רגיל וחמוד זה כמו מרק עם הרבה הרבה לימון, קובות, פטרוזילה ותפוחי אדמה ששמים על האורז. כוסא מאחשי זה קישוא ממולא מדהים, מנקים את כל הבפנים של הקישוא, משאירים רק את העטיפה החיצונית כמה שיותר דקה ואז ממלאים את זה באורז עגול עם בשר כבש וחתיכת שומן כבש, אחרי שמסיימים למלא מטגנים טיפה בשמן עמוק, שיתפוס צבע חום, ולאחר מכן מבשלים את זה בתנור שכל הקישואים שוכבים בשורות אחד ליד השני, ועליהם שופכים שמן עם הרבה הרבה מיץ לימון וגם עם כמה שזיפים וזה יוצא מעדן.... מאודה זה בשר מספר 8 (הבשר חוטים) ועצמות של כבש מבשלים אותו על אש קטנה כ-6-7 שעות במקביל מטגנים קוביות של תפוחי אדמה כמו שמטגנים ציפס ואז מוסיפים לסיר ואחרי שהכל מטוגן הופכים את הסיר לסיר גדול יותר וכל הנוזלים נוזל מלמעלה למטה ויחד מבשלים את זה עוד כ-4 שעות על אש קטנה (סבתא שלי ז"ל הייתה מבשלת את זה על פתיליה וזה היה מעדן מלאכים). את מוזמנת לעבור... תכיני אותי מראש שאני אשמור לך

IAM20072007

New member
לא יפה מצדכם ככה לעשות לי תאבון בשעה כזאת

וחוץ מזה לא הבנתי , המאכלים המעלפים האלה , של איזה עדה?????

matyc

New member
סליחה קציצות פרסה זה כל חג

דודה שלי יודעת שאני אוהבת אז כל חג היא מכינה יאמי כוסא מאחשי גם יאמי יאמי אבל מה זה אורז עם חמוד?? לא שמעתי על מאכל כזה

הלווווווווווווווווווווווווווווווווווו ../images/Emo124.gif

צ'מרי לי קציצה אחת

למעלה